After (Sèrie After 1), d’Anna Todd

after1After enganxa.

Al llarg de les més de 500 pàgines del primer volum d’aquesta sèrie de quatre, anem acompanyant a la jove Tessa Young en els seus primers mesos a la universitat. Uns mesos en els quals la seva vida canviarà substancialment. En què tota la seva estructura vital rebrà una bona sacsejada. I tot pel fet de conèixer en Hardin. Un noi completament oposat, almenys en aparença, del món d’on prové la Tessa.

Anar a la universitat sempre ha estat una fita en la vida de la Tessa. I sempre ha sabut que això la marcaria, que les decisions que anés prenent en aquest moment crucial l’afectarien molt en el seu futur. Per això el seu primer dia d’universitat està nerviosa, tant ella com la seva mare. Nerviosa per deixar casa seva, per deixar de veure cada dia al seu xicot, en Noah. Nerviosa per començar, per fi, aquesta etapa que tant de gust li ve iniciar.

I veiem com arriba a la residència on ha de viure mentre duri la seva estada a la universitat i com coneix la seva companya de pis, que esdevindrà la via d’accés a tot allò nou que descobrirà. La pèrdua de la innocència, la presa de consciència de què existeixen altres maneres de viure, el descobriment del sexe, el trencament amb tot allò com creia que era ella i la obligació d’enfrontar-se a sentiments intensíssims, la majoria dels quals desconeixia.

After us farà passar estones sense pràcticament ser conscients del pas del temps. Us explicarà una història que, si bé no és original, ja que l’hem vista, sentida i llegida abans, sí que està explicada amb una agilitat i una frescor que la fa única. Una història que, de fet, només acaba de començar.

El final d’aquest primer volum us reclamarà agafar el segon ja que en les últimes pàgines la història fa un gir que encara us farà enganxar molt més a la lectura de la saga…

Aquí us podeu descarregar els primers capítols en pdf.

Títol: After (Sèrie After 1)
Autor: Anna Todd
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Esther Roig Giménez
Pàgines: 576
ISBN: 978-84-664-1912-3
Preu: 17,90€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.