Un estiu a l’Empordà, de Màrius Carol

unestiualempordaUn estiu a l’Empordà ens explica la història d’en Marc, un periodista en la cinquantena que un bon dia rep la trucada del director del diari on treballa com a corresponsal. Hi ha retallades al diari i en Marc ha de tornar a la redacció, serà substituït per un jove acabat de sortir de la facultat i que resultarà molt més econòmic per a l’empresa, mentre que a ell li quedarà la feina a la redacció, una feina estable i falta d’emocions, completament diferent a la vida a Londres a la que ja s’havia acostumat.

Fins aquí, més d’un dirà: “doncs quina novetat, una història sobre la quotidianitat, el que ens passa cada dia a la majoria de mortals d’aquest país”. I sí, en realitat, el punt de partida de la novel·la de , podria ser un moment de la vida de moltes persones. En Marc experimentarà i ens farà viure el seu propi punt d’inflexió, aquell moment pel que segurament tots passem un moment o un altre. Aquell moment en què hem de decidir com es desenvoluparà la nostra vida, en què hem de triar si prendre la pastilla blava o la vermella.

Doncs sí, en tornar de Londres, en Marc es troba amb una sorpresa inesperada. El seu oncle Lluís li ha deixat en herència un mas a l’Empordà envoltat de vinyes i oliveres i amb una història personal interessant i intensa on fins i tot retrobarem Romy Schneider, la Romy més íntima i personal. I és aquí on en Marc haurà de decidir què fer amb la seva vida. El periodisme, tal i com ell mateix reconeix, li ho ha donat tot, però no té massa més per oferir-li, mentre que al seu davant, se li ofereix una nova oportunitat, una vida a l’Empordà tranquil·la, diferent i que li permetrà descobrir-se altra vegada a si mateix.

Què faríeu, nosaltres?

Aquí teniu els Primers capítols en pdf.

Títol: Un estiu a l’Empordà
Autor: Màrius Carol
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
Pàgines: 240
ISBN: 978-84-664-1874-4
Preu: 19,95€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.