21 de setembre, Dia Mundial de l’Alzheimer

Avui, quan se celebra el Dia Mundial de l’Alzheimer, la Dina de Lama, editora de Columna, ens fa arribar aquest comentari:

Títol: Alzheimer. Manual d’instruccions
Autor: Nolasc Acarín
Editorial: Columna
Col·lecció: No ficció
Pàgines: 128
ISBN: 978-84-6641-227-8
PVP: 16,00€

Us recomanem el llibre del Doctor Acarín, Alzheimer – Manual d’instruccions
Com que avui, 21 de setembre, se celebra el dia mundial de l’Alzheimer, data escollida per l’Organització Mundial de la Salut i la Federació Internacional de l’Alzheimer per tal de donar a conèixer la malaltia i sol·licitar el suport i la solidaritat de la població en general, de les institucions i dels organismes oficials, des de Columna Edicions volíem aprofitar aquest dia per afegir-nos a la iniciativa de donar a conèixer la malaltia i recomanar amb encariment el llibre del prestigiós neuròleg català, Nolasc Acarín, ALZHEIMER – MANUAL D’INSTRUCCIONS.
Un llibre didàctic que ens ajuda a conèixer la malaltia, a apropar-nos-hi i a saber com afrontar-la.
El Doctor Acarín ens explica històries reals amb pacients d’alzheimer i ens ajuda a diferenciar l’alzheimer d’altres malalties cerebrals relacionades amb la pèrdua de memòria. També ens ajuda a reconèixer-ne els símptomes i ens proporciona una petita guia de recomanacions per assistir els malalts.
Un  llibre d’una gran utilitat, que tracta el tema de l’alzheimer amb una alta sensibilitat. Avui encara no som capaços de guanyar-li la batalla a l’alzheimer, però aquest llibre ens ajudarà a afrontar-nos a la malaltia amb més coneixement i sinceritat.
Share

2 pensaments a “21 de setembre, Dia Mundial de l’Alzheimer

  1. Elisabeth

    Tot i no haver-lo llegit ha de ser un gran llibre. Molta gent es troba el problema de cop i no sap a qui adreçar-se ni què fer…
    L’Alzheimer és una malaltia que es multiplica sense gairebé adonar-nos.
    Una bona guia ens anirà d’allò més bé!

  2. Montserrat Brau

    Elisabeth, estic amb tu! La meva àvia va morir amb Alzheimer i en aquell moment un llibre com aquest ens hagués anat molt bé per mirar de fer millor les coses. Hi ha moments en què està tota la família molt necessitada d’ajuda. Valdrà la pena llegir-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.