Com el Penedès no hi ha res!

Títol: Reserva Verda
Autor: Ramon Grau
Editorial: mina

Ja fa uns quants anys que passo els caps de setmana i bona parts dels estius al Penedès. Llegir aquest llibre, a banda de donar-me unes molt bones estones, també m’ha convidat a espavilar-me una mica amb el que respecte al meu propi entorn. Sembla mentida que ens faci tan poca mandra fer 1.000 Km. per pujar a la Tour Eiffel i en canvi mai haguem pujat a la Sagrada Família tenint-la al costat de casa, oi??

Reserva Verda utilitza l’argument d’un assassinat per fer un repàs molt i molt elaborat del Penedès en general i del tema “vegueria” en particular. A més té el valor afegit que parlant tant paisatgísticament com gastronòmica, tots els escenaris que apareixen al llibre són absolutament reals. En dono fe perquè aquestes vacances he mirat de redimir-me i escombrar cap a casa. És a dir, he aconseguit gràcies a en Ramon Grau conèixer el meu Penedès com mai a la vida, per no parlar del Conjunt Monumental d´Olèrdola (bressol del Penedès), Sant Martí Sarroca, Sant Pere de Riudebitlles, i dels restaurants ja no vull dir-vos-en res!

Olerdola

Què millor que fer una de les rutes que es proposen amb la seguretat de menjar bé i beure encara millor?? Parlem del Penedès nois!! Un brindis per aquesta reserva!!! (encara que sigui verda).

························································································

I si us voleu acostar al Penedès, us aconsellem que porteu amb vosaltres aquesta guia Els millors racons del Penedès!

Els millors racons del Penedès Títol: Els millors racons del Penedès
Editorial: Pòrtic
Col·lecció: Turisme
Pàgines: 88
PVP: 9,95€

Share

Un pensament a “Com el Penedès no hi ha res!

  1. Montserrat Brau

    Lia, avui li he comentat a un cavista que havíem parlat d’aquest llibre, ha llegit el comentari i m’ha dit que se’l compraria, que li havíem picat la curiositat… Eps, que no és broma, eh? L’únic problema és que ara estan veremant i van molt atabalats…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.