Curvas Peligrosas

Avui us deixem amb en Deric, un bloggaire que ens comenta Curvas Peligrosas, de Susana Hernández. Llegiu, llegiu…

Títol: Curvas Peligrosas
Autor: Susana Hernández

Rebeca Santana, psicòloga, comença a treballar de subinspectora de policia a Barcelona i no entra amb gaire bon peu: la companya que li destinen, La Marquesa, no l’accepta, i la destinen a un dels casos més difícils que està investigant la policia, l’assassinat de dues noies que, en aparença, no tenen res a veure l’una amb l’altra.

Per si no en té prou, a casa seva les coses no van bé: la seva xicota se sent inferior a ella i la gelosia no fa més que minar una relació de que va a mal borràs. A més, el dramàtic passat de Rebeca sembla tornar amb força quan un programa sensacionalista de TV comença a furgar en la seva infantesa.
La lluita de Rebeca anirà per molts fronts oberts: fer-se respectar com a sotsinspectora novell però preparada; acabar amb les bromes homòfobes dels seus companys; que la Marquesa deixi de ser una malcarada amb ella; solucionar els seus problemes de parella; intentar viure amb el seu passat; caure o no a la temptació de l’atracció que sent per una espectacular advocada.
(…)
Si voleu seguir llegint, passeu-vos per Un Salt al món.
Share

4 pensaments a “Curvas Peligrosas

  1. Bea

    He llegit curvas peligrosas. M’h agradat moltíssim. Espero que hi hagi més llibres d’aquest parell de subinspectores. M’han fet passar molt bones estones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.