L’obra completa d’en Josep Pla a l’abast

L'Obra completa original a la Fundació Josep Pla

L'Obra completa original a la Fundació Josep Pla

Nosaltres, hi ha bones notícies, molt bones notícies i notícies immillorables (de les dolentes aquí no en volem saber res!) i avui us en porto una de categoria “tres estrelles”: per fi podem trobar a les llibreries l’obra completa de Josep Pla.

L’autor ja ho deia a El quadern gris: “la meva mare és una senyora molt neta, dominada per l’obsessió de mantenir la casa en un ordre gebrat. Li agrada d’estripar papers, de cremar velles andròmines, de vendre al drapaire tot el que per ella no té una utilitat pràctica o decorativa immediata.” Bé, doncs, si us ha passat igual i a causa d’una neteja salvatge, d’una mudança caòtica o d’un préstec a un amic indesitjable a hores d’ara no us veieu capaços de trobar El viatge s’acaba, La vida amarga o El que hem menjat, per citar només tres títols, encara hi sou a temps per allò que deia al principi:

Edicions Destino torna a posar al mercat la col·lecció sencera [Obra completa], amb un sistema que garantirà que, en el futur, no hi hagi mai més cap volum introbable: el sistema d’impressió a comanda (print on demand). Els exemplars es fabricaran per sistema digital i tindran una presentació formal gairebé idèntica a la de l’Obra completa tal com ha estat fins ara; l’únic canvi és que els volums no aniran en tapa dura sinó en rústega amb sobrecoberta. En el mateix moment que un comprador encomani un volum a la seva llibreria s’engegarà el procés d’impressió digital, i se li servirà el llibre a la llibreria en un termini màxim de vint dies.

Podeu llegir la notícia sencera a Grup 62 o a TV3… Us deixo, que pensant en això dels préstecs a “amics” he caigut que tinc pendent una trucada…

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.