Dies de 1080 receptes de cuina i roses

Títol: 1080 Receptes de cuina
Autor: Simone Ortega
Editorial: labutxaca
Col·lecció: Cuina
Pàgines: 704
ISBN: 978-84-9930-022-1
PVP: 14,96 €

Estimats “nosaltres”, ara que ja ens comencem a conèixer us puc dir sense embuts que per a mi, la gran Passió de la Setmana Santa passa per visitar algun temple gastronòmic. Ahir vam anar a dinar a Can Jubany, a Calldetenes, i va ser francament espectacular! En saben molt, i més, i més i més (com diu en Puyal) de cuinar, però també d’atendre’t, amb un afecte que no t’hi pots trobar més de gust! En definitiva, un dissabte genial de debò (no oblidarem l’ou ferrat amb cansalada i tòfona fins al judici final!). Tan és així, que quan vaig ser a casa vaig postposar l’actualització d’aquest espai i vaig canviar l’ordinador pels fogons.
Vaig regirar la biblioteca i em vaig topar amb les 1080 receptes de cuina, de la Simone Ortega, una gran divulgadora de l’art de la cuina -en trobareu una entrada força detallada a la Wikipedia-. Vaig buscar alguna cosa per avui dinar i finalment vaig optar pel Flam de verdures (recepta núm. 451).

No us voldria avorrir ara amb detalls d’una cuinera mediocre com jo entre pastanagues a rodanxes i flameres, però sí que us puc dir que el llibre és molt entenidor i fins i tot si ets de la categoria “debutant amb bones intencions” te’n surts amb un cert èxit! Bé, ara cladria demanar-ho als sogres, que vindran a les 2… Per si les mosques, no els diré res sobre aquesta entrada, no sigui cas que s’engresquin a contestar i destapin que sí, que les 1080 receptes de cuina estan molt bé però que si cauen en mans d’una persona inadecuada poden esdevenir un autèntic Via Crucis fins i tot en un Diumenge de Glòria!

Per acabar, us deixo un vídeo on Inés Ortega presenta el llibre

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.