Eisner/Miller

Avui tenim entre “nosaltres” a la Patricia, que ens comenta el llibre Eisner/Miller. Si voleu llegir la ressenya sencera, passeu-vos per Páginas frenéticas.

Títol: Eisner/Miller entrevista moderada por Charles Brownstein
Autors: Will Eisner, Frank Miller, Charles Brownstein
Trad. De Raúl Sastre
Barcelona: Norma Editorial, 2006. 347 p. b/n
ISBN: 84-9814-492-2

Amants del còmic, no us acosteu a Eisner/ Miller amb presses! Us perdríeu el plaer de degustar pausadament aquest exquisit diàleg, del que us asseguro gaudireu.

Prepareu-vos per a compartir un cap de setmana amb Will Eisner i Frank Miller conversant de forma distesa sobre el còmic en totes les seves facetes.

Aquest llibre, ben estructurat, gratament il·lustrat i traduït amb professionalitat per Raúl Sastre, aconsegueix transmetre al lector la sensació d’estar allà mateix, d’assistir a una d’aquestes classes magistrals que se solen donar fora de les aules. Si l’acompanyeu d’una cervesa i unes olives, convertireu la seva lectura en una experiència sublim.

Will Eisner i Frank Miller ens passegen per la història del còmic, per les editorials i les distribuïdores. Ens parlen del còmic com a art i dels artistes que els dibuixen.

Share

3 pensaments a “Eisner/Miller

  1. Montserrat Brau

    Moltes gràcies, Patrícia, per aquest comentari! La “novel·la gràfica” s’enceta amb l’Eisner, oi? Jo no hi entenc gaire però conec molts fans d’aquest gènere, o sigui que gràcies al teu comentari tindré tema de conversa qualsevol dia d’aquests! No saps què és que a taula tothom estigui al cas i jo estigui “peix”…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.