El meu nen no menja

Títol: El meu nen no menja
Autor: Carlos González
Editorial: Columna
Col·lecció: Pràctics [Núm 721 ]
Pàgines: 208
ISBN: 978-84-664-0839-4
PVP: 17,95€

Fa molts anys feien per la tele un anunci entre dolent i fatal en què un senyor calb (en Jesús Puente) deia “Ay! si yo te hubiera conocido antes” i anunciava un ungüent per fer créixer els cabells. Bé, doncs, aquesta frase és la mateixa que vaig pensar jo quan vaig veure aquest títol!! En castellà, a més, es diu “Mi niño no me come“, que inclou un pronom que, qualsevol pare o mare que hagi passat per criar un fill amb poca gana, segur que subscriu! Ens ho vam passar fatal!

Recordo tota la família donant-nos consells per ajudar-nos a fer la millor mescla: Has mirat de treure-li la galeta Maria?  A això li falta una bona galeta Maria. Dona, és que ja es veu que no li agrada el iogurt. Noi, i si li poseu una mica més de iogurt, a veure si no queda tan espès? A veure, Montse, porta una cullera més petita…

I la nostra estimada filla, gaudint del festival com una boja!! Perquè reia a base de bé, però menjar no menjava, no!! Sort en vam tenir de la gran descoberta dels Teletubbies! Quan els abnegats pares vam veure que els Teletubbies i l’Shrek li feien obrir la boca vam estimar aquells personatges més que res en el món! Tenim els DVD gastats de tanta repetició!! Ep, poseu-me a prova!! Sé recitar fragments d’Shrek com una lletania!!!! A hores d’ara la nena se’n riu a cor què vols!

Bé, doncs, quan vaig llegir que el Dr. Carlos González, a El meu nen no menja, li treu ferro a la cosa, et demostra que res no és tan greu i que el que cal és una mica de perspectiva i tranquil·litat, doncs penso que he d’aprofitar aquest blog per recomanar-lo una i mil vegades. Jo ja no el necessito. Gràcies a Déu i als 10 anys i mig que ja té la meva filla a sobre, hem canviat els triturats per uns filets que no ofereixen cap problema; però mentre jo vaig a veure Shrek al cine en 3d (en castellà, que d’aquesta presa de pèl dels exhibidors n’haurem de parlar algun dia!!!!!) penso en els pobres patidors de la cullera… Creieu-me, canvieu els Teletubbies d’ara (no sé quins deuen ser) per la lectura d’El meu nen no menja. Tots plegats hi guanyareu en tranquil·litat… i bons aliments!

Share

2 pensaments a “El meu nen no menja

  1. Cristina

    Per a mi també va ser una sort descobrir el Carlos González, no tant pel menjar (que, encara que els meus fills no mengin el que se suposa que han de menjar segons pediatres, avis, veïns, amics…, és un tema que no em preocupa gaire perquè els veig sans i actius) sinó pel tema del dormir i per la meva forma de cuidar-los (agafar-los molt a coll, no deixar-los plorar, etc.). Jo recomano tots els seus llibres a totes aquelles persones que tenen fills, pensen tenir-los aviat o han de tractar amb nens.

  2. Retroenllaç: Una alimentació saludable per als nostres fills i filles. Consells pràctics « AMPA QUITXALLA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.