El regal

La Sílvia ens regala un tast dolç d’El regal, de Cecelia Ahern. Bon profit!

Títol: El regal
Autor: Cecelia Ahern
Segell editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Pàgines: 320
ISBN: 978-84-664-1296-4
PVP: 19,50€

Hi ha llibres encantats i llibres que encanten i n’hi ha que tenen una mica de les dues coses. Quan em va caure a les mans El regal, de l’escriptora de Potsdata: t’estimo (vegeu Postdata…), Cecelia Ahern, vaig pensar que era un llibre encantat. Amb la portada, vermella com el carmí i un llaç blanc perfectament enllaçat al bell mig, tenia l’aspecte de contenir sorpreses rodejades d’una màgia esmunyedissa però brillant.

A mesura que vaig anar devorant les seves pàgines va anar apoderant-se de mi l’estranya sensació que estaven vives, que l’argument s’anava escrivint alimentant-se de les meves intuïcions i les meves pors. Temia que en Lou Suffern, el gran protagonista i un empedreït home de negocis, no hagués contractat en Gabe, un jove sense sostre, sinó algú amb poders especials, amb habilitats que cap ésser humà era capaç de posseir. El regal ja no era solament un llibre encantat; la seva lectura era tant captivadora, els seus capítols estaven construïts amb tants sentiments, que qualsevol enamorat de la vida hagués catalogat les seves pàgines com a encantadores.

La història avançava i amb ella el meu desig per esbrinar quin era el següent pas d’en Lou. Cada vegada m’anava identificant més amb ell. Un noi a la trentena, ric i atractiu, obsessionat per la feina, que em feia pensar en tots els que anem caminant per la vida mirant el rellotge en comptes d’admirar la blavor del cel assolellat. Tenia la família, que tant l’adorava, desatesa i el treball a l’oficina, que tant l’escanyava, ben alimentat.

Però aquesta situació no li durà gaire a en Lou. El regal d’un lloc de treball que fa a en Gabe el portarà a viure una experiència que difícilment podrà oblidar mai. No esperis a descobrir-ho… capfica’t en una aventura que et farà gaudir i aprendre alhora l’essència de la vida. Comparteix el regal d’en Lou o demana’n un de nou. Quin desig t’agradaria fer realitat?

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.