“Atrapat en el temps blaugrana”

Us deixem a continuació amb el comentari que ens ha enviat l’Adagio, el noi que va guanyar el llibre Els secrets del Barça (vegeu Avui toca…).

Títol: Els secrets del Barça
Autor:  Lluís Canut
Editorial: Columna
Col·lecció: No ficció
ISBN: 978-84-664-1266-7
PVP: 17′50€

Hola!

Sóc l’Adagio, el tipus que -en paraules d’aquest blog- “està vivint una mena d’”Atrapat en el temps” blaugrana”. Ja m’he acabat de llegir Els secrets del Barça i us he de dir que m’ho he passat força bé. De fet, és com estar sentint el Lluís Canut però sense els cascos! Us vull explicar que les darreres pàgines les vaig llegir abans d’ahir en el tren, arribant ja a Sant Andreu, i crec que la gent del tren em va mirar. Explica una anècdota del Reixach molt divertida que podríem titular “l’entrenador que va confondre el seu microones amb una tele”. Explicada pel Canut, i imaginan-te’l allà davant, veient la dona del Charly i el Reixach amb un problema tan absurd com no distingir una tele d’un microones, és gran!
Doncs, res, que podeu comptar amb mi sempre que vulgueu pel tema culé, perquè llibres com aquest ens fan molt feliços a tots els que tenim a l’ADN en comptes de X i Y, B i G (per allò del Blau i Grana). I en aquests dies d’eleccions, en què no es parla d’altra cosa que del Barça (fins i tot ho fa el Mou) llegir Els secrets del Barça escrits per algú que els coneix de primera mà et fa estar al dia!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.