Ets el culé més culé que ha visitat mai aquest blog? Tenim un “Viatge d’anada i tornada” per a tu!

El Gerard Piqué ha tingut el detallàs de dedicar-nos un llibre a “nosaltres”! No us ho creieu? Doncs aquí va un testimoni gràfic:
Gerard Piqué signa Viatge d'anada i tornada
Ah, sí, penseu que podria estar signant qualsevol cosa… Doncs si desconfieu, us equivoqueu!! Ens estava sigant un Viatge d’anada i tornada en exclusiva.

Hem pensat que el millor que li pot passar a aquest exemplar és fer un nou viatge, de les mans d’en Piqué a les d’algú de “nosaltres”, però ens hauríem d’assegurar que el futur/-a lector/-a és, de debò, culé, culé.

Si tu vols que t’enviem aquest llibre a casa, només cal que entre avui i el dilluns dia 19 abans de les 10 comentis aquest post dient el teu nom i per què t’agradaria rebre el llibre dedicat. A continuació, hauries de demanar als companys / coneguts / parents i amics de Facebook que comentin també aquesta entrada, indicant que són amics teus i donant fe que sí, que ets els més culé del món.
Des del blog, anirem recomptant quants us heu apuntat per rebre el llibre i qui de vosaltres està aconseguint més suports. El dia 19 a les 10 us direm a qui li enviem i ens posarem en contacte amb ell/-a per demanar-li l’adreça on enviar-li. És així de fàcil!
Una cosa més; demaneu als amics que els correus que facin servir siguin vàlids, perquè és possible que els fem arribar un correu d’autenticació.

Apa, animeu-vos! Si teniu la sang blaugrana digueu-nos-ho i que els amics ho confirmin, perquè el Viatge d’anada i tornada pot ser vostre.

Ja tenim guanyadora! Felicitats!

(darrera actualització dilluns 19 a les 10:15h)

Suports rebuts

516 Martuu
445 Alèxia
164 Núria
99 Julia
56 Ariadna
54 María S.
52 Júlia Fernández
37 Jenni
25 Laura
25 Lia
13 Adagio
7 Marta
6 Laia
4 Marta Ibáñez
2 Montserrat
2 Lidia
2 Marc
1 Meritxell
0 Albert
0 Martín
0 Estela
0 Noelia
0 Àngela
0 Ritta
0 Carla
0 Montse
0 Marc Matas

Share

1.560 pensaments a “Ets el culé més culé que ha visitat mai aquest blog? Tenim un “Viatge d’anada i tornada” per a tu!

 1. claudia

  sok amiga intima de la martuu i se moltees koses della k no sap ninguu pero ia una kosa k no fa falta ni ser amiga seva x sabero, es la gran ilusio k te al veure el seu ekip, el arça

 2. tania

  bona niiit a tots els del blog!!! rpimer d e tot felicitaros a tutom per tots els vots k esteu tenint dels vostres companys familiars i tamee kom a dit molta gent ja felicitarvoos a la gent del blog per fer pposible un dels sommis de molta gent, kom ara el de la martuu una amiga meva de tota la vida.
  per aixo magradaria k li donesiu el llibre
  ANIMS MARTUU

 3. guiu

  eiiis!!!! porto ja temps aguntatnt a la martuu!! era broma es una tia super culeee i fan del piquee i x aixo magradaria k guanyes el llibre

 4. andrea

  per la martuu k es el nostre telenoticies dels esports, kapda matii ens ve am una noticia diferent!!! sobretot les de piquee senrolla un monton!!! pero k mes dona el k konta es k es una noia fantastika i molt boja!!!!

  vinga martuu tu pots

 5. isabel

  Hola soy la mama de Martuu y desde pequeña ha tenido mucho cariño hacia al Barça, así que decido de votarla, muchoa suerte !!!

 6. juliia

  MARTUU kuan de temps no? molta sort i una gran abraçada de la fan numero 2 de pique, ja k tu em kosta molt dirho pero ets la 1!!!

 7. carla

  Martuu se k desde petita as sigut culee i desde fa molt fan de pique per aixo magradaria k tutom la votees, creieume, su mereix. MARTUUUU

 8. beea

  tink la sort destar al kostat de Martuu en kada partiit, sembla k els partits set fan mes divertits!!!!

  Vinga Martuu molta sort, esperrem el resultat de dema tots molt iompacients

 9. marina

  k maja k es la martuu…!!! enserio si l akoneguessiu farieu kalsevol kosa per ella. ella sempre esta al vostre kostat en kuan la necessitem, per aixo jo aa tambee u estik, em necessita perk li votii, i jo komo no la votu.

  es a dir; el meu vot va x la Martuu

 10. qarma

  la júlia Fernandez es la noia mes cule que conec, tant cule que porta unes ulleres de sol que un vidre es blau i l’altre grana.
  voto per la Júlia.

 11. guillem viña

  demano a tot el mon k votii ala Martuu, sino li agafara un atak o alguna kosa xungga!!! Voteu a ala Martuu

 12. pau corom.

  voto a l’alèxia perquè sempre repassem els partits a la acadèmia d’anglès girolingua!
  vinga ànims encara pots guanyar!!

 13. nieves

  A LA MARTUU LI FARIA MOLTA ILUSIO GUANYAR AKET LLIBRE A MES UNA TIA SUPER CULEEE I KOMO NO LI ENKANTA GERARD PIQUÉ

 14. raquel torres

  Vinga que ja falta poc!!! voteu tothom a l’alèxia que es la que més s’ho mereix!
  visca el baça!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.