Ghostgirl

Títol: Ghostgirl. El retorn
Autor: Tonya Hurley
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: L’Illa del Temps
Pàgines: 296
ISBN: 978-84-92790-80-7
Preu: 19,95€

Tot i que la frase de la contraportada indica una possible mort per avorriment, he de dir que ni ma germana ni jo hem traspassat al més enllà en les nits de lectura estival. És més, pregunteu-li a ma germana, que se n’ha fet un tip de riure amb les peripècies de la la protagonista, la Charlotte, per sobreviure en un món… com en diria… ple de mortals ensopits i robotitzats.

Sobreviure? Si ja està morta! Doncs sí, resulta que la vida en el més enllà no és gens fàcil. ¿Qui s’imagina que tot i estant morta hagis d’estudiar o treballar? En aquest segon llibre de la saga Ghostgirl, el món dels vius i dels morts s’entrellacen, qualsevol acció repercuteix a uns i altres.

Sorprenen les frases i cites que ens trobem al començament de cada capítol, frases que et deixen pensant i reflexionant. A més, el llibre incorpora unes il·lustracions d’allò més fantasmals. Ghostgirl és un d’aquells llibres per tenir-lo a la prestatgeria fent goig, després de ser llegit, és clar! Vigileu, però, amb la purpurina!

Us deixo amb una cita: “No em temptis: Tots volem allò que no tenim. De fet, en la majoria dels casos només volem coses perquè són inassequibles o prohibides. Per justificar la compra, ens convencem a nosaltres mateixos que el que volem tan desesperadament és també el que necessitem.”

Ghostgirl. El retorn és una fantasmagòrica lectura, sens dubte. Us recomano que doneu un tomb per la pàgina web i us descarregueu uns punts de llibre molt bonics.

Share

Un pensament a “Ghostgirl

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.