“Goyls, fades i nans”

Títol: Reckless. Carn de pedra
Autor: Cornelia Funke
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: L’Illa del Temps
Pàgines: 352
ISBN: 978-84-9932-232-2
PVP: 19,95€

Comença el curs: esteu preparats per a una nova aventura?

Reckelss. Carn de pedra és el nou llibre de la millor escriptora alemanya de literatura infantil i juvenil, Cornelia Funke.

La primera entrega de la trilogia “Reckless” va arribar ahir a les llibreries i avui ja us puc dir que no podeu perdre temps per acompanyar en Jacob i en Will, els dos germans protagonistes en aquesta aventura.

Travesseu el mirall i deixeu-vos emportar al món de paisatges màgics i fantàstics, ple de contes barrejats! Estareu acompanyats de criatures (bones i dolentes) com són els goyls, les fades, els nans, i d’altres animals i, podeu jugar a endevinar per a què serveixen les baves de cargol o en què es pot convertir un cabell de la Rapunzel.

En Jacob té dotze anys quan descobreix el mirall màgic al despatx del seu pare i viatja sol al món de pedra de lluna, fins que un dia, el seu germà petit – en Will – el segueix. Tots dos s’hauran d’enfrontar a perills i pors: amb què o amb qui es trobaran?

No us puc descobrir més misteris, però us puc dir que cal deixar-se impregnar de les descripcions dels paisatges d’aquest món de la Cornelia Funke, i cal agafar forces abans d’entrar al mirall per lluitar i superar les pors.

Ah! I gaudiu de les il·lustracions que són de la mateixa autora abans no arribi a la pantalla gran.

No us perdeu aquest vídeo on Cornelia Funke presenta el seu nou llibre. I, si us espereu al desembre, podreu veure a l’autora pels carrers de Barcelona i Madrid!

Una dada pels més curiosos; el productor Lionel Wigram (Harry Potter, Sherlock Holmes) serà l’encarregat de portar la novel·la al cinema. Estarem a l’aguait!

Share

4 pensaments a ““Goyls, fades i nans”

  1. Geòrgia

    jajaja sí, vaig tenir la sort de tenir-la uns dies abans i la veritat és que sí que he tingut més “mirons” del compte i a la feina algú també m’ho ha comentat,,, 🙂
    a més, la portada és molt vistosa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.