Horror, em cruspirà una formiga-disc!

Títol: Henders
Autor: Warren Fahy
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica [Núm 834 ]
Pàgines:472
ISBN: 978-84-6641-081-6
Preu: 20,90€

Estimats lectors, si us agrada  saltar, córrer, fugir, i passar-les de tots colors sense moure-us del sofà, tinc el vostre llibre: Henders.

És una novel·la que et fa viure unes estones mooooolt distretes, plenes de bèsties estrambòtiques que després resulta que l’autor ha dibuixat i semblen extretes d’un llibre de ciències naturals del mateix Darwin. No em creieu? Doncs imagineu-vos la trama: un equip d’investigadors -tipus Gran Hermano però amb prestància– apareix per error en una illa on l’evolució ha seguit un caire diferent. I no en diré res més, tret que no hi ha la Mercedes Milà com a cap de colla, per si us he confós amb això del GH-.
Però per si sou descreguts de mena, us passo un vincle aclaridor. I un vídeo

Ja sabeu que llegir em fa venir gana i sempre us acabo parlant de teca… Bé, doncs, en aquest cas, jo diria que és un tortell de Sant Medir (precisament avui, 3 de març!), que vas menjant amb delit fins que no arribes al final i penses “oooohhh, ja s’ha acabat??”… Acosteu-vos, acosteu-vos a la llibreria i demaneu un Henders per després de sopar. Teniu garantides unes digestions apassionants. Eps, i a més a més, entre bestiola i bestiola hi ha un científic eixelabrat que fa unes disquisicions curtetes però intenses! Convida a pensar una mica, ja veureu!

Per cert, diuen que els qui s’ho han passat bé amb Lost, perdran l’oremus amb Henders… Espero que m’ho expliqueu!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.