La sinfonía del tiempo breve

Títol: La sinfonía del tiempo breve
Autor: Mattia Signorini
Pàgines: 192
ISBN: 978-84-322-2871-1
Colecció: Biblioteca furtiva

Aquest no és un llibre com qualsevol altre. Aquest és un llibre màgic i estrany que et deixa un bon gust a la boca i unes quantes idees en les que pensar.  I es que a vegades, el destí et porta allà on mai hauries pensat.

La sinfonía del tiempo breve ens parla d’un viatge viscut per un home curiós, nascut a una  ciutat no menys curiosa. Ell és en Green Talbot i prové de Tranquility.

Mattia Signorini és un jove escriptor que ens presenta una faula peculiar. A través de les pàgines del seu llibre, acompanyarem en Green Talbot per la geografia mundial i viurem amb ell mil i una aventures. Sabrem que succeeix a Tranquility i com sobreviu al pas del temps; treballarem amb el protagonista per sobreviure i aprendrem que no només existeix la nostra llengua i que a vegades no tot és com creiem que ha de ser.

Pel  final estremidor, per la trama i la fluïdesa, però sobretot pel que et fa sentir, La sinfonía del tiempo breve es converteix en un llibre imprescindible a la prestatgeria de la nostra biblioteca personal.

I vosaltres, creieu en el destí?

Share

2 pensaments a “La sinfonía del tiempo breve

  1. Montserrat Brau

    Elisabeth, crec que d’aquesta col·lecció t’agradarà tot, independentment del títol! Totes les que he llegit les he trobades distretes i amb alguna cosa més per reflexionar… Gràcies per portar-nos-la al Nosaltres!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.