L’Alquimista

Títol: L’Alquimista
Autor: Paulo Coelho
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: labutxaca
Pàgines: 160
ISBN: 978-84-9930-064-1
PVP: 9,95€

Personalment, sempre he pensat que tot llibre té el seu moment en la vida d’una persona. I crec que en Paulo Coelho i L’Alquimista han sabut trobar el seu en la meva.
Ja havia llegit alguna cosa d’aquest autor però, sincerament, no va ser un d’aquells llibres que t’arriben. En canvi, L’Alquimista sí ho ha fet. Gràcies a aquest, ara em miro el Coelho de diferent manera i sé, amb seguretat, que tornaré a llegir alguna cosa d’ell.

Si hagués de resumir el seu llibre en una paraula, segurament seria aquesta: somnis. L’autor troba la manera perfecte de demostrar-te que s’ha de viure per aconseguir-los.
Santiago, el protagonista de la nostra història, haurà d’aprendre a conviure amb senyals i a desenvolupar la capacitat d’escoltar el seu cor, però sobretot, de veure més enllà del que et pot mostrar la teva vista.
A més, el llibre està ple de paisatges que acabes dibuixant a la perfecció dins el teu cap.

Des de la primera fins l’última pàgina, és un no parar. En aquest sentit em va sorprendre ja que en un principi pensava que em trobaria paraules rebuscades o frases adornades que acaben per dificultar-te la comprensió del llibre però, en realitat, és una lectura planera que et permet avançar sense cap mena d’entrebanc. Fins i tot m’he permès el luxe de subratllar frases. I quines frases!

Si encara no l’heu llegit, no espereu més. Segur que en un parell de dies l’heu acabat (només té 160 pagines!). A més, l’edició de la col·lecció labutxaca és perfecte per portar-lo allà on vulgueu! A mi m’ha encantat!


Share

3 pensaments a “L’Alquimista

 1. Montserrat Brau

  Eli, al setembre es publica un nou Coelho, en la línia d’aquest autor: autobiogràfic, reflexiu, transcencent… en parlarem aquí, segur!! M’alegra que aquest alquimista t’hagi aportat una mica de pedra filosofal!!!

 2. Núria Vargas

  “L’Alquimista”…un llibre meravellós que l’he llegit més d’una vegada. Un viatge iniciàtic, seguint els missatges de l’Univers. Crec que és un llibre del que no se n’ha de parlar massa, per tal que la història ens vagi inspirant i sorprenent durant la lectura.
  He llegit molts llibres d’en Coelho, però “L’Alquimista” és amb el que he connectat més profundament. També recordo “Brida” o “Vora el riu de Pedra em vaig asseure a plorar”. Altres…no hi vaig connectar, tot i que sempre depèn del moment personal de cadascú.
  Un llibre totalment recomanable, al 100%, per emocionar-se i inspirar-se!!!

 3. Elisabeth

  Montse, estaré atenta doncs, no me’l puc perdre!
  La veritat és que jo només n’he llegit dos d’en Coelho, Núria. I amb l’Alquimista hi he connectat i molt! Pensava que no m’agradaria, però al final no podia deixar de llegir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.