L’home del balcó

Títol: L’home del balcó
Autor: Maj Sjöwall i Per Wahlöö
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Pàgines: 240
ISBN: 978-84-664-1089-2
Preu:  16 euros

Us comento una nova novel·la negra. Aquest cop es tracta d’en Maj Sjöwall i en Per Wahlöö, que ens porten L’home del balcó.

Quan em van dir quin llibre volia, no ho vaig dubtar: un on hi intervingui algun detectiu força intel·ligent per resoldre un cas d’assassinat.
I aquest és l’inspector Martin Beck i li toca esbrinar i enxampar l’assassí de nenes innocents que apareixen mortes pels parcs d’Estocolm. Però no us creieu que ho tindrà gaire fàcil! Els seus únics testimonis seran un nen de 3 anys i un atracador, per sort, una magnífica qualitat com a observador.

És una novel·la molt fàcil de llegir, amb una trama que atrau la teva concentració però que a vegades no et deixa pas a la imaginació. Concreta i sense massa adorns, et permet seguir la trama submergint-te en tots els escenaris que descriu, et deixa compartir un cafè amb els seus protagonistes i et convida a seguir la pista d’un assassí que no esperes.

Jo he decidit fer-me amb un altre cas d’en Martin Beck (que en té deu!!) i el seu peculiar equip de treball! I vosaltres? Us decidiu a trobar l’assassí?

Share

3 pensaments a “L’home del balcó

  1. Montserrat Brau

    Eli, veig que segueixes igual d’en forma que sempre amb els misteris de les ments més pertorbades…. m’han dit que ve un nou cas de la MARI JUNGSTEDT… Aquell sí que prometo llegir-me’l, a veure si jo també m’esquitxo una mica de sang!!
    😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.