Llegiu i escolteu música? Ara ho podeu fer amb la butxaca!

En un afany de dividir el món, etiquetar-lo i distribuir-lo segons el “lloc que li pertoca” ha esdevingut aquest post que no sé ben bé quina etiqueta atribuir-li. La clàssica lluita entre els partidaris del Nesquik o del ColaCao, de la Nocilla o la Nutella… traspassa fronteres. En aquest cas, cap a la lectura!

I em dirigeixo a nosaltres: sou d’aquells que llegiu mentre escolteu música? O, contràriament, sou dels que necessiteu silenci absolut al vostre voltant per llegir?

He de dir que jo sóc d’aquelles a les que agrada llegir mentre sona música de fons. Una música relaxant (amb el heavy metal no hi ha ningú que es concentri!)… però no d’aquelles ambientals de sala d’espera del dentista, sinó que, més aviat pensava amb alguna cosa com Björk, Katie Melua o REM.

Doncs pels que sou partidaris de fer les dues coses alhora esteu de sort! I els qui no, també! Sapigueu que labutxaca regala Walkmans mp3 Sony! Només heu de descarregar-vos el formulari, omplir-lo amb les vostres dades i enganxar les etiquetes dels llibres que aneu llegint. Jo ja tinc el meu formulari i espero no trigar gaire temps a omplir-lo! Començaré per Tinc ganes de tu, de Federico Moccia, que n’he sentit molt bones recomanacions. Podeu consultar més informació aquí.

Share

3 pensaments a “Llegiu i escolteu música? Ara ho podeu fer amb la butxaca!

  1. Elisabeth

    Jo puc arribar a llegir amb música, però crec que deixo d’escoltar-la… si é sun bon llibre, em captiva tant que no escolto res més, ni la gent del tren, ni la música, ni qui estigui al costat intentant captar la meva atenció!

  2. Montserrat Brau

    Ahir vaig anar a escoltar el Rufus i amb la música del darrer disc sí que trobo que es pot llegir…ara bé, si la música m’enganxa més, jo sóc incapaç! Curiosament, el soroll de gent parlant (ràdio, tele…) no em distreu gens!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.