L’última nit a Twisted River s’ha de llegir!

Títol: L’última nit a Twisted River
Autor: John Irving
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: El Balancí
Pàgines: 656
ISBN: 978-84-297-6627-1

Tots aquells de nosaltres que conegueu l’obra d’en John Irving crec que estareu d’acord amb mi en què estem parlant d’un escriptor que, una de dos, o t’agrada molt i molt o et desconcerta molt i molt.
A mi, personalment, m’agrada tant com em desconcerta.
Sigui com sigui, L’última nit a Twisted River fa de molt mal recomanar a causa de la manera d’escriure tan canviant, tan camaleònica com arriba a tenir. El que heu de fer és llegir-lo, i com més aviat abans millor!!
Amb aquestes 656 pàgines, lògicament hi cap de tot, des de la rialla subtil a la riallada sense embuts, de sobte, una cella alçada perquè alguna cosa va malament, la pena, un gran atac de desconsol i una ploranera d’aquelles que et deixen la gola fatal, fatal.
Pèro afortunadament, la vida dóna moltes voltes i sempre hi ha la possibilitat de començar de nou.
Val la pena llegir aquesta novel·la, de veritat.
Share

3 pensaments a “L’última nit a Twisted River s’ha de llegir!

  1. Pere

    Jo vaig per la pàgina 380, tot just després de l’episodi de la paracaigudista i la granja de porcs, ben tragicòmic. I tens raó que és de mal recomanar, però no deixa de ser un Irving amb totes les de le llei. Jo de moment l’estic gaudint molt.

  2. lia

    Pere, es molt reparador veure que no soc jo sola qui pensa que l´Irving per bé o per mal, es com es. Et puc assegurar que no deixarás de gaudir fins l´ultim moment. Disfruta.l!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.