Miratges

Títol: Miratges. Els immortals
Autor: Alyson Noël
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: L’illa del temps
Pàgines: 336
ISBN: 978-84-9932-243-8
PVP: 14,96 €

Ja la tenim aquí! La segona novel·la de la tetralogia Els Immortals acaba de trepitjar les nostres llibreries i el seu títol ja augura una bona història: Miratges.

Com em va passar amb el primer llibre, la portada m’ha encantat. Té pinta de llibre adolescent i segurament, en llegir-lo, pot semblar ser-ho, però nosaltres, creieu-me quan us dic que aquesta història està feta per a tots els públics!

Recordeu l’Ever? Doncs si la coneixeu, segurament també en sabeu molt de la vida d’en Damen, la Drina i tots els personatges que l’envolten, però no en coneixeu molts d’altres que jugaran un paper important en la seva vida. I si no la coneixeu, no espereu més per fer-ho!

En aquesta nova novel·la de l’Alyson Noël, l’Ever es veurà involucrada en una situació força delicada on haurà de pendre una decisió molt important pel que fa al seu gran amor, en Damen, de qui en descobrirà el passat gràcies a la visita d’un lloc increïble on segurament a més d’un no ens importaria perdre’ns.

Tant aquesta nova entrega com la primera, et deixen amb ganes de seguir llegint. Devores les pàgines i el final arriba massa aviat perquè en voldries degustar més! I de fet, n’hi haurà més però… caldrà esperar.

Per ara nosaltres tenim aquests dos exeplars per anar fent boca… i si voleu descobrir l’univers de l’Alyson Noël i saber el que ens espera, no deixeu de visitar el seu web.

També els podeu seguir pel Facebook oficial.

Share

2 pensaments a “Miratges

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.