Who wants to live forever? Els immortals tornen!

Títol: Miratges. Els Immortals
Autor: Alyson Noël
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: L’illa del temps
Pàgines: 336
ISBN: 9788499322438
PVP: 14,96 €

Si vas llegir Eternitat i vas quedar aclaparada prepara’t perquè el proper 16 de setembre surt a la venda el segon llibre de la tetralogia de Els Immortals, Miratges. A Nosaltres llegim hem dit del primer llibre “La portada ja em va impressionar. I el títol de la obra augurava bons moments. Primer, però, vaig pensar que era un d’aquests llibres tan de moda avui dia que comencen emocionant adolescents i acaben per agradar tothom. I de fet, no em vaig equivocar gaire” (vegeu Els Immortals).

Si us heu llegit el primer llibre, ens podem enviar les vostres opinions i així comentar entre nosaltres les aventures d’aquesta jove amb poders mentals. De totes  les ressenyes que rebem penjarem en el facebook oficial d’Els Immortals la que més ens agradi i enviarem una actualització als més de 300 fans de la pàgina. Què espereu?

Ah, que no se m’oblidi! Us deixem un petit tast en primícia -el primer capítol de Miratges– perquè us feu una idea del que és posar-se a la pell de l’Ever, protagonista de la història, en aquest llibre tan misteriós.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.