Per començar, un petit tast de mi

Em dic Cristina i ho confesso: sóc una addicta als llibres de cuina. En tinc tants a casa que de vegades penso que no sé si viuré tants dies com per fer totes les receptes que recullen aquests llibres. I és que m’agrada cuinar, però, sobretot, fullejar els llibres i imaginar-me a casa envoltada dels colors i olors dels diferents ingredients mentre veig els somriures dels meus fills i la meva parella esperant que els sorprengui amb els plats més variats.

Però no només de pa viu l’home ni de llibres de cuina visc jo. En general, m’agrada molt llegir i per la meva professió (sóc periodista) he de fer-ho força i sobre temàtiques ben diferents. Però, quan puc triar, em decanto sobretot per novel·les actuals i pels clàssics de la literatura. Això sí, les lectures que no fallen mai i són presents cada dia a la meva vida són els contes i els llibres infantils. I és que els meus tres fills exigeixen la seva ració diària de literatura!

Bé doncs, després d’aquest tastet sobre mi espero que, a poc a poc, ens anem coneixent més alhora que compartim les nostres lectures. Fins aviat!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.