Recomanacions de l’Escola Santa Isabel!

Uns estudiants de l’escola Santa Isabel de Sant Cugat, amics i seguidors fidels de Nosaltresllegim.cat -potser els més jovenets que tenim!-, han volgut comentar els llibres que més els agraden. Us els penjarem en 2 tandes. No us els perdeu!

Entre sombras y el circo ambulante-Roberto Aliaga

A mi m’ha agradat aquest relat perquè l’autor ha desenvolupat molt bé la història.
També m’ha agradat perquè el desenllaç està connectat amb tota la història i perquè les il·lustracions són divertides i gracioses.
El recomano a tothom a qui li agradi els llibres interessants.
Jo crec que és molt i molt entretingut perquè una vegada que comences a llegir-lo no pots parar i, a més a més, està besat en un circ estrany…

Àlex B.

Memòries d’Idhun I – Laura Gallego García
Aquest  llibre tracta que uns personatges estranys assassinen als pares d’un nen. Els assassins també proven de matar-lo a ell, però uns altres estranys  (els estranys aquest cop eren tres, els salvadors), que es fan dir la resistència, el salven.
Resulta que els de la resistència, venen d’un altre món que es diu ‘Idhun’. Es veu que en aquell estrany món hi ha criatures fascinants, però aquest món ha estat conquerit per un nigromant (bruixot molt dolent), i la resistència continua resistint-se.
En Jack, el nen protagonista, viurà moltes aventures junt a la Victòria, una altra protagonista, a la resistència. Per Idhun …

Quim G.

Us deixem amb el blog personal de Roberto Aliaga.

Share

3 pensaments a “Recomanacions de l’Escola Santa Isabel!

  1. Montserrat Brau

    Ens agrada MOOOOOLT que vingueu a visitar-nos des de les aules!!! Una abraçada ben forta a tots i felices lectures!! Per cert, em sembla que heu tingut molta sort amb les profes, que estimen la literatura de debò!!
    🙂

  2. Maria Beltran

    Siii! Tens raó Montse. A la nostre classe sóm molt lectors.. Bueno, no tonts però la majoria ho som de debò!!! Esperem que les recomanacions d’en Quim y l’Alex t’hagin agradat! Adéu! ;D

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.