Digues-li Déu, digues-li energia

Títol: Maleït karma
Autora: David Safier
Editorial: Empúries
Col·lecció: Narrativa, 378
Pàgines: 318
ISBN: 978-84-9787-671-1
PVP: 14 €

Recordeu en Buenafuente dient la mítica frase: “Diga-li Déu, diga-li energia”, referint-se a allò que se suposa que està allà dalt esperant que ens morim, per jutjar si passem al cel o a l’infern, si hem fet les coses bé o malament, aquell que ara personifica John Malkovich en els anuncis de la Nespresso amb el George Clooney?

Dafier Safier – guionista alemany -, ens fa degustar la seva primera novel·la, aquesta divertida i humorística: “Maleït karma“. És una molt bona lliçó de la vida, de les nostres prioritats, de la importància dels petits gestos, dels detalls, dels valors humans (com el respecte o la solidaritat).

Què o qui som capaços de sacrificar per aconseguir allò que volem? És més important la feina o la família? Quines preferències tenim i perquè?

La Kim Lange, té 32 anys, està casada amb l’Alex amb qui té una filla de 5, la Lilly. És una presentadora d’èxit d’un programa informatiu, i per arribar a dalt, ho ha sacrificat tot: la família, els companys, les calories… Però mor, i haurà de canviar, haurà de veure els errors, haurà de pensar en els seus actes passats, haurà de millorar i descobrir el veritable sentit de la vida i la felicitat. Serà capaç sent una formiga? I sent un conillet d’Índies?

Aquest relat budista és moralista, una invitació a la reflexió personal, per autojutjar-nos i autoconscienciar-nos. Però Safier ha aconseguit fer-ho d’una manera natural, diferent i divertida.

I vosaltres, a què espereu per aconseguir bon karma!! A llegir!

Share

Un pensament a “Digues-li Déu, digues-li energia

  1. Montserrat Brau

    Ah, Geo, m’has lliurat de la ignorància!!! I jo que em pensava que era un llibret d’autoajuda sense solta ni volta i resulta que té suc!! I, a jutjar per com ho dius, molt de suc!!!
    Gràcies!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.