Sé el que estàs pensant

Títol: Sé el que estàs pensant
Autor: John Verdon
Editorial: Proa
Col·lecció: Beta [Núm 216 ]
Pàgines: 416
ISBN: 978-84-7588-204-8
PVP: 20.00€

Hi ha novel·les plenes de tòpics i si parlem de thrillers encara més. Hem de tenir un dolent molt dolent i un protagonista,  la majoria de vegades policia, que sigui el millor de tots. Doncs això ho trobem a Sé el que estàs pensant de John Verdon. Tot això i molt més.

Sé el que estàs pensant comença amb un plantejament que et vénen ganes de llegir sense parar. Tot comença quan un dels personatges rep una carta amb un petit repte. Ha de pensar un número de l’1 al 1000 per a continuació obrir una altra carta amb el resultat. No cal dir, que el resultat que troba a la segona carta és el correcte.

A partir d’aquí començarà una investigació trepidant on el David el nostre protagonista, un policia jubilat que ara es dedica a l’art amb retrats d’assassins, haurà d’ajudar a resoldre aquest misteri, tornant a implicant-se a la seva ex-feina i recordant certes ferides del passat.

No m’agradaria espatllar la novel·la a ningú i explicar-vos-en massa. Personalment crec que heu de gaudir del patiment de descobrir les claus que s’amaguen dins del seu argument, què hi ha darrera dels números, molt importants pel desenvolupament del llibre, el passat que amaguen els diferents personatges, els muntatges dels crims que realitza l’assassí… Tot un seguit de situacions que faran que no pugueu parar de llegir fins conèixer qui està darrera de tot i com pot saber el que estàs pensant.

Així que Nosaltres si voleu gaudir d’un bon llibre d’intriga, agafeu Sé el que estàs pensant, la manteta, un cafè amb llet calent i a gaudir d’una bona lectura.

Per acabar únicament em queda recomanar-vos aquest petit tràiler de la novel·la i un petit consell: si algú us diu que penseu un número, no respongueu a la primera.

Share

4 pensaments a “Sé el que estàs pensant

  1. Ricard Gibert

    Te raò quan diu que en les primeres pàgines et venen ganes de llegir impulsivament,però crec que no està ben resolt.El final crec que no està del tot definit,però et pases una bona estona.La part del “mig” no està per omplir espai,t´entreté i et prepara.Millor que opini un altre..us ho aconsello!!!

  2. Josep

    Llegit en 1 setmana: m’ha enganxat. La trama dels números es força original. El fet que tingui capítols curts fa que acabis de llegir un capítol i pensis: un altre i plego. Però no, continues. Personalment, el desenllaç m’ha agradat: ho lliga tot (cosa que per aquest tipus de llibre, per mi és fonamental).
    El millor, avui m’he assabentat que tenim una altra història d’en David.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.