Nadal de cantarella i àpats en família

Títol: Nadal Foam
Autor: Diversos Autors
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: La Lluna de Paper
Pàgines: 22
ISBN: 978-84-9932-182-0
PVP: 13.95€

Nosaltres, com que ja ens comencem a conèixer no us vull enganyar: dissabte vaig anar a la llibreria a comprar-li Un camell d’Orient a la meva filla: no podia ser que una fan com ella de Manel (en té un autògraf i tot!) es quedés sense aquest llibre tan maco (vegeu Que bonic)!

I regirant per allà vam trobar inspiració per fer la carta als Reis per a una nena preciosa que ronda els dos anys: Nadal.  És un llibre “tovet” perquè les pàgines són de foam de color vermellós, amb pestanyes que amaguen animalons i amb música de jingle bells de fons. La meva filla i jo vam quedar convençudes que a l’Adriana, així es diu la nena, li encantaria! Ja veieu que conté tots els requisits perquè se’l vulgui llegir una vegada i una altra mentre es crupeix el berenar. I com que, a més de maca, és bona, tinc la convicció que els Reis li portaran!

M’agradaria, ara, enviar un missatge públic als pares de la criatura: Cristina i Tomàs, si vosaltres també heu sigut bons, demaneu als Reis uns taps a les orelles, perquè aquest llibre entusiasmarà la vostra filla i voldrà sentir la cançó una vegada, i una altra i una altra més… i encara que feu servir el botó de desconnexió que hàbilment una persona sàvia i pietosa d’Estrella Polar ha amagat a la coberta, sabeu tan bé com jo que els germans més grans el connectaran de nou.  A més, els dibuixos són molt bonics i la nena farà de llop i de pollet mentre voleu veure la tele… Però què voleu? Un bon llibre per a nens ha de complir aquests requisits, oi? Doncs apa, sort amb els Reis! I mireu que no em portin massa carbó, a mi!!

Share

4 pensaments a “Nadal de cantarella i àpats en família

 1. Elisabeth

  Uiii! Jo em sembla que el demanaré als reis per l’Anna, la meva neboda de dos anys i mig! Tot i que en sembla que a en Jordi, el seu germà d’un i mig també li farà il·lusió!

 2. Tomàs

  Segur que a l’Adriana li encantarà. Com bé dius a l’Adriana una de les coses que més li plau és llegir una vegada i una altra el berenar mentre es cruspeix sense pietat el llibre!!
  Si a més de tovet és resistent aquest llibre pot donar molt de joc a casa!

 3. Cristina

  Un llibre tovet i música? La combinació perfecta per a l’Adriana. Segur que li encanta, a ella i als germans. I no t’amoïnis pel soroll, amb el que tenim a casa perfectament pot passar que el que no sentim sigui la música del llibre!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.