Sensibilitat a flor de pell

Títol: Alta sensibilitat
Autor: Isabel Palomeque
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Èxits [Nro 96 ]
Pàgines: 144
EAN: 9788429767254
Preu: 16,95€

Si voleu llegir un llibre que us transmeti optimisme i us faci veure que els problemes diaris no són res en comparació als de moltes altres persones, Alta sensibilitat és el vostre llibre.

És tan sorprenentment fàcil de llegir que en dos dies en teniu prou, però el més important no és pas això, sinó que en dos dies sereu protagonistes de la vida d’algú real que de la nit al dia es converteix, sense voler, en una altra persona.
La Isabel Palomeque va patir un ictus als 24 anys. Així, de cop. Tenia tota una vida per endavant, plena de projectes. Vivia el present i somiava amb un futur que semblava ser prometedor. Però, de cop, va passar. De cop la vida va donar un gir de 180º deixant-la del revés. De la nit al dia ja no era la Isabel… sinó la Lebsiab.

I què fas quan ets conscient de tot el que et passa? Quan vols parlar però no pots? Quan reconeixes les paraules però ets incapaç de llegir-les?

La història de la Isabel és real. La seva història, però, és una lliçó de superació, així com també ho ha estat per als seus pares, presents en tot moment i totalment admirables. No he pogut deixar d’emocionar-me amb les seves paraules, ni tampoc he pogut (ni volgut!) evitar la reflexió.

Si em pregunteu si el recomano, la resposta és SÍ, rotund. És d’aquells llibres que no pots aplaçar per llegir. Una lectura crua però real explicada de forma magistral.

Des d’aquí Isabel, la meva sincera enhorabona.

Share

3 pensaments a “Sensibilitat a flor de pell

  1. Elisabeth

    Val molt la pena, creieu-me!
    Tot i que no tenia gaire temps lliure, el vaig acabar en un dia. Em treia hores de dormir, però es que no podia deixar sola a la Isabel, volia saber més!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.