Una altra nit per sentir-se orgullós del Guardiola

Fitxa Tècnica Ebook
ISBN Ebook: 978-84-664-1326-8
EAN Ebook: 9788466413268

Escric aquest comentari després d’haver gaudit del partit del Barça, ple de jugadors del B, contra el Ceuta.  Per què? Doncs perquè fa un parell de dies que em vaig llegir El mètode Guardiola, un llibre sobre aquest entrenador del Barça, el millor de la història pel meu gust, i ja tenia ganes de fer-ne un elogi, tant del llibre com de la persona.

Altres entrenadors de la Lliga BBVA també guanyen, altres també són ben educats, altres també saben cohesionar grups… però cap no ho fa “tot en un” com el nostre Pep. Està fent meravelles i ens fa sentir orgullosos de pertànyer a aquest club.

En una entrevista que va publicar El Periódico, l’autor diu:

-¿En qué se basa el método Guardiola?

-En actitudes que emanan de valores, llamémosles clásicos, tradicionales, hoy en desuso, pero que haríamos bien en facilitar su retorno.

-¿Como cuáles?

– El sacrificio, el esfuerzo inteligente, el trabajo bien hecho y en equipo y el sentido común, pensar teniendo en cuenta a los demás, ponerse en su lugar, empatía, compasión y, por supuesto, el arte de amar. Guardiola de amar sabe mucho.

-¿Cómo motiva ese hombre?

-Dando ejemplo constante de disciplina. Es el primero que llega y el último que se va. Adaptándose a las particularidades de cada uno, no tolerando agravios, intentando rodearse de los mejores, invitando a sentir la belleza del fútbol y compartiendo el éxito. Hay reconocimiento para todos.

En nits com aquesta, en que d’altres perden i nosaltres guanyem [:-D], us vull recomanar que us compreu ara mateix el llibre electrònic -jo ho vaig fer des d’Ebook62.cat– i aneu a dormir sentint la ràdio i llegint el llibre d’en Violan sobre el Pep!

Visca el Barça!

Share

2 pensaments a “Una altra nit per sentir-se orgullós del Guardiola

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.