Oh, quina història!!!

pa negre, la pel·licula

Estimats Nosaltres, acabo de tornar del cinema després d’unes quantes setmanes de no haver-hi anat i he reprès el bon hàbit amb Pa negre. Dóna gust!

És una pel·lícula profunda, reflexiva però no per això lenta ni pesada, amb unes interpretacions colpidores… en fi, què us diré que no soni a tòpic? Potser la millor defensa que en puc fer és que ara, a les 0:51 minuts sóc aquí escrivint en comptes d’obrint el llit per anar a dormir. De debò, no us la perdeu!

Jo la he vist la pel·li… ara em falta el llibre!

Share

4 pensaments a “Oh, quina història!!!

  1. Jordi Príncep

    A mi també em va agradar molt la pel·lícula que vaig anar a veure dissabte passat. Les interpretacions em van semblar molt encertades, la mirada del nano protagonista és molt expressiva, l’ambientació molt ben aconseguida i a més a més reflecteix bastant bé el contingut del llibre tot i que amb les diferències lògiques entre una obra escrita i una pel·lícula de poc més de 110 minuts.

  2. Josep Maria Martí

    Us puc dir que, possiblement, no ho recordo bé del tot, és la primera vegada que m’agrada una pel·lícula basada en un llibre que feia un temps ja havia llegit… normalment de llibres que t’han agradat molt, les pel·lícules no t’acaben de satisfer. Està basada en 2 llibres de l’Emili Teixidor…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.