Us atreviu a descobrir qui és l’assassí?

Títol: Sang Vessada
Autor:  Åsa Larsson
Editorial: Columna
Col·lecció:  Clàssica
Pàgines:  368
ISBN: 978-84-664-1120-2
PVP: 18,50€

De ben segur que algun cop us heu quedat amb una sensació de buidor en acabar un llibre. Qui no ha experimentat la pèrdua quan ha girat l’última plana i ha vist que no en queden més? Doncs així em sento jo havent acabat Sang Vessada, la segona novel·la de l’Åsa Larsson.

Recordeu quan us vaig recomanar Aurora Boreal (vegeu Sang,fetge i una…), oi? Doncs en aquesta nova història apareix la mateixa protagonista, la Rebecka Martinsson. L’escenari no és  tètric com el priemr cop, ja que la succeeix a l’estiu, però segueix sent Kiruna, una ciutat que ja no sé si m’agradaria visitar.trama

Després dels crims que es van produir fa uns mesos, la Rebecka Martinsson té una vida massa tranquil·la a Estocolm, on intenta recuperar-se’n, però el crim de la Mildred, una controvertida rectora, farà que torni a la ciutat que la va veure créixer. Aquest cop però, amb un paper menys actiu.

Gràcies a la incansable inspectora de policia, Anna-Maria Mella i al Sven-Erik, finalment i d’una manera magistral, l’escriptora ens va descobrint un a un el rerefons dels personatges.
Qui d’ells serà l’assassí?

De nou, l’Åsa Larsson ha aconseguit deixar-me amb la boca oberta i els ulls com a plats. He de reconèixer que m’agrada la novel·la negra, però sobretot, el que més m’agrada és una bona història que et mantingui intrigada fins al final. I creieu-me, Sang Vessada ho aconsegueix.

Fa uns quants dies, una bona amiga, veient que llegia aquest llibre, em va comentar que tenia pendent llegir-se Aurora Boreal. Li hauré de dir que comenci aviat, ja que nois i noies, em sembla que tenim Larsson per una temporada.  Sang Vessada, segons l’article, només és la segona de les sis novel·les protagonitzades per la Rebecka. Així que… No us quedeu enrere!

Share

2 pensaments a “Us atreviu a descobrir qui és l’assassí?

  1. Jen

    Quan vaig llegir la crítica del primer llibre que vau comentar de l’Åsa Larsson, ja em va començar el gusanillo… i després de llegir això, qui no ha començat ja a devorar Aurora Boreal???

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.