Viure el fenomen Moccia en primera persona? Ma non ci credo!

perdona pero vull casar-me amb tuNois, noies, nosaltres tots: Els de Columna han decidit que la passió no té fronteres i han preparat un concurs per anar a ROMA a viure una història d’AMOR. No em direu que no és bonic: la ciutat eterna, la primavera i Perdona però vull casar-me amb tu, de Federico Moccia, a la maleta!

Ara que, ben mirat, en aquesta circumstància, no sé si es deu llegir gaire… mmmm… En tot cas, potser que la lectura ja la portem feta de casa i així, a més, se’ns farà més curta l’espera per saber si ens toca el viatge!

Bé, mireu les bases aquí i que tingueu molta sort (i dic tingueU perquè es veu que jo no hi puc participar. Paciència i resignació! Hauré de seguir penjant candaus a Nova Icària!! vegeu Sí, ho confesso…).

Share

3 pensaments a “Viure el fenomen Moccia en primera persona? Ma non ci credo!

  1. Sara

    Ohhh!!! jo el tinc el llibre en castellà, però ara sabent això me’l compraré en català perquè, no em vull perdre aquest concurs !!!!

  2. Anna

    Es un d’aquests llibres que els veus entre tots els altres, només per la portada et convida a agafar-la i menjar-te el pastis. Després veus que no et decepciona, quan t’endinses en la trama i igual de dolça.

    Si trobes aquest pastis de nata i maduixes en algun aparador me’l compraría sense dubtar-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.