Autopsia de una langosta

Títol: Autopsia de una langosta
Autor: Helena Torres
Editorial: Melusina
Pàgines: 450
ISBN: 978-84-96614-91-8
Preu: 14€

El primer que crida l’atenció de Autopsia de una langosta és que es tracta d’una història summament visceral. Una narració intimista i alhora punyent que augmenta de revolucions a mida que avancen les pàgines, deixant al lector sense alè a la vora de l’abisme.

Helena Torres Sbarbati captura en la seva escriptura l’ambient d’una Barcelona única i desapareguda, però que encara existeix en molts cors. Personatges d’una sordidesa límit que passegen per les línies d’aquesta novel·la sensitiva, escatològica i orgànica.

Una història que batega a les mans del lector. Perquè aquest és el tresor que amaga Autopsia de una langosta: una veu sincera lliurada a l’escriptura d’una realitat més certa que qualsevol discurs intelectualitzat sobre la dona, el seu entorn i els seus sentiments. Una narració sense disfresses, amb diàlegs potents i la capacitat de transmetre alguna cosa que rau en el fons, encara que ens ofusquem a amagar-ho.

Tal vegada sigui la inqüestionable veritat d’aquesta llagosta, els seus batecs, les seves pulsions, la que converteixen aquesta novel·la en una lectura inoblidable.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.