Compromesa, superant les pors al matrimoni

Títol: Compromesa
Autor: Elisabeth Gilberth
Editorial: Editorial Pòrtic
Col·lecció: Atrium
Pàgines: 336
ISBN: 978-84-9809-173-1
Preu: 17,50 €

Li hem demanat a en Pere que es llegeixi Compromesa, d’Elisabeth Gilbert, i això és el que ens explica d’aquest títol:

Compromesa és un llibre de vivències i anècdotes de la vida de l’autora sobre el matrimoni. De com neix i què passa amb aquesta unió tan especial, i altres escenes memorables com la de la seva àvia materna, que esdevé una petita història tancada en aquesta autobiografia.

L’autora s’obre als lectors perquè coneguin totes les seves reticències inicials al matrimoni, havent viscut un divorci traumàtic, per poder començar una nova vida amb Felipe, un immigrant brasiler amb nacionalitat australiana, amb qui inicialment havia decidit no casar-se. Durant el llibre, Gilbert s’adonarà que l’única opció per ser feliç és casar-se amb ell.

Aquest llibre pretén il·luminar el matrimoni i respondre les preguntes típiques sobre la compatibilitat, els capritxos, la fidelitat, les tradicions i les responsabilitats. Els mites són desacreditats i les pors són superades. Al final, el llibre es converteix en una celebració apassionada de l’amor amb tot el que això implica, i de tot el que suposa l’amor verdader.

Compromesa comparteix les reflexions d’una dona disposada a refer les seves fantasies i fer de la seva entrega un homenatge a l’amor, a l’estimar-se a un mateix i a les persones que t’envolten. Aquest llibre és una prova de que els somnis es poden fer realitat.

Share

3 pensaments a “Compromesa, superant les pors al matrimoni

  1. Montserrat Brau

    Pere, moltes gràcies per estrenar-te al nosaltresllegim amb un llibre que desfà tots els tòpics del món: un home que du un tatuatge la mar de cridaner al braç i un pièrcing llegint una novel·la les cobertes de la qual són roses a més no poder! Això només passa al nosaltresllegim… bé, i al tren que va cap a El Vendrell 😉
    Moltes gràcies pel comentari! Ara te n’esperem més, eh?

  2. Anna Ribera

    Realment, estic d’acord amb l’última frase del comentari d’en Pere. La publicació d’aquest llibre demostra que els somnis poden fer-se realitat, ja que de cap altra manera que no fós sota un somni es podia haver publicat: és carca, dolent, a mig camí entra autoajuda i paternalisme, i a sobre amb un estil pobre. Ho sento

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.