El meu primer llibre de Sant Jordi

Títol: El meu primer llibre de Sant Jordi
Autors: Diversos autors
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: La lluna de paper
Pàgines: 12
ISBN: 978-84-9932-361-9
Preu: 5,95 €

Al Nosaltres hem fet una trobada amb una mare, un pare i un tiet perquè ens expliquin què els ha semblat El meu primer llibre de Sant Jordi . A ells i a les criatures que l’han llegit. I tenim una mica de tot!

Tenim una mare, la Joana, que creu que aquest és un molt bon llibre per iniciar la seva filla, la Núria, al món de la lectura i que, a més, Sant Jordi és un dels millors motius per fer-ho. Afirma que la llegenda de Sant Jordi és molt bonica i parla del patró de Catalunya, i també ens ha explicat que a la seva filla li van agradar molt els dibuixos i l’estona de lectura que va compartir amb sa mare.

Per altra banda tenim un tiet -l’Ivan-, una neboda mandrosa amb el berenar -la Gina-, i una llegenda de Sant Jordi. I aquest tiet ens ha confessat que gràcies al llibre, el berenar va passar molt millor! A més, l’Ivan també ens ha explicat que el format del llibre li va facilitar les coses: després que El meu primer llibre de Sant Jordi patís un petit accident durant el berenar de la Gina (llet, molles,…), amb un cop de baieta el llibre va tornar a estar com nou per tornar-lo a llegir una altra vegada, ara que arriba Sant Jordi (i que la Gina berena cada dia).

I finalment tenim un pare, en Xevi, amb pros i contres. D’una banda la seva filla d’un any i mig, la Violeta, va tenir algun problema amb els dibuixos del llibre perquè no acabaven de ser prou concrets perquè la nena s’hi fixés. Va ser cap a les últimes pàgines -amb l’aparició de Sant Jordi, la seva lluita amb el drac, la princesa i la rosa- quan va parar més atenció a què tenia a les mans.

De l’altra banda, una cosa que en Xevi ha agraït molt -i resulta que la seva filla també- és el format del llibre. En paraules del pare, “hi ha llibres que són més grans que la nena, i en aquest cas va ser molt fàcil llegir-lo i manipular-lo”. Segons en Xevi, El meu primer llibre de Sant Jordi ja és al bagul de les joguines per recuperar-lo abans del 23 d’abril.

Share

3 pensaments a “El meu primer llibre de Sant Jordi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.