De Nadal a Cap d’any

Avui l’Albert ens parla de les seves lectures de Nadal. Com que ens agrada molt saber de nosaltres, us convidem a tots a fer-ho enviant un correu a nosaltresllegim@clickartweb.com. Si heu sigut bons/-es i el Tió o els Reis us han regalat lectura, ens ho explicareu? Au, va, comencem!

Títol: L’arqueòleg
Autor: Martí Gironell
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica [Núm 864 ]
Pàgines: 384
ISBN: 978-84-6641-311-4
PVP: 21.50€

El tió em va cagar un llibre d’allò més recomanable: L’Arqueòleg, del Martí Gironell. Aquest autor m’agrada força i és per això que el vaig agafar amb moltes ganes, però -tot i això – no em pensava que m’enganxés tant! Em vaig passar des de la tarda del 25 dins a la de l’1 que cada estona que tenia volia saber una mica més de les històries d’aquest monjo. És per això que, com que són set dies, com que m’agrada Queen -és el que té ser fill dels ’70- i com que escriure no és el meu fort, he volgut deixar-vos un clip que parla de la meva “història d’amor” amb aquesta novel·la!

La composició del vídeo és una mica cutre però la música m’agrada!! I la lletra fa al cas…
I never thought that this could happen to me
In only seven days
It would take a hundred or more
For memories to fade

Share

2 pensaments a “De Nadal a Cap d’any

  1. martí gironell

    Albert, moooltes gràcies!!!! Em fa molta il.lusió saber que l’Arqueòleg t’ha generat aquesta sensació i encara me’n fa més rebre aquest feedback tan original. Jo també sóc un enamorat de la música de Queen!!!!
    salut, bons llibres i bona música

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.