Dissenya la moda amb les Tea Sisters

Títol: Dissenya la moda amb les Tea Sisters
Autor: Diversos autors
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: Tea Sisters
Pàgines: 90
ISBN: 978-84-9932-375-6
Preu: 12,95€

L’Anna és una de les tietes més adorables que tenim entre nosaltres. És per això que quan vam veure el Dissenya la moda amb les Tea Sisters vam pensar en ella… i ella, evidentment, encantada!

Tinc una neboda que es diu Txell, i des que vaig rebre el Dissenya la moda amb les Tea Sisters vaig estar pensant: “el munt d’hores que et passaràs llegint i jugant amb la Txell i les Tea Sisters!”. I així ha estat!

Aquest llibre no només es llegeix -als qui ja conegueu aquesta col·lecció agermanada amb el nostre adorat detectiu-periodista ratolí Geronimo Stilton no us he d’explicar gaire res-, sinó que a més conté una cosa molt especial per criatures com la meva Txell: diversió sens fi!

I és que aquestes Tea Sisters ens proposen (a la Txell i a mi) que fem un munt de dissenys de roba amb cartolines, patrons, i siluetes on encaixar-hi diversos models i estampats, enganxines i, fins i tot, uns tatuatges molt xulos!

El que m’ha semblat més encertat d’aquest Dissenya la moda amb les Tea Sisters són els patrons, perquè m’he trobat que amb altres llibres d’aquest estil, un cop enganxades quatre coses… s’ha acabat el bròquil! En canvi, l’estona que la Txell dedica al llibre amb aquests patrons és molt més gran. I més encara essent tan presumida com és (això és herència de l’àvia!).

En fi, com ja us he dit, el que ens proposen les Tea Sisters són hores i hores de diversió i entreteniment.

A part de tot això, ja sabeu com som les tietes amb les nebodes. Fem que una mirada estranya a la feina sigui motiu que se’ns escapi un somriure d’orgull i felicitat: ja els agradaria als meus companys que un tatuatge de les Tea Sisters els quedés tan bé com a mi i la meva Txell!

Dissenya la moda amb les Tea Sisters
Share

Un pensament a “Dissenya la moda amb les Tea Sisters

  1. Montserrat Brau

    És una passada de llibre!!! El vam estar veient dissabte amb la meva filla i fins i tot a ella, que ja comença a demanar anar sola a comprar el pa i aquestes coses que se suposa que fan “els grans”, no l’hi hagués importat gens que caigués… Va caure un Stilton amb una mica més de lletra, però 🙂
    Anna, tu sí que vals!! Visca les tietes esplèndides i les nebodes lectores!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.