El que et cau dels ulls

Títol: El que et cau dels ulls
Autor: Gabriele Picco
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
Pàgines: 264
ISBN: 978-84-6641-319-0
Preu: 17,50€

L’Ennio arriba a Nova York des de la seva estimada Itàlia deixant enrere la família i el dolor de la pèrdua del seu germà. Heu de saber, però, que el nostre protagonista té una característica curiosa: té un homenet dins seu que en els moments de nervis… es tira pets! Un altre fet curiós és que l’Ennio es dedica a fotografiar les llàgrimes de la gent a qui veu plorar.

A l’arribar als Estats Units, l’Ennio intenta obrir-se pas a la seva nova ciutat, buscant una feina i un lloc per viure, tasca que no li resulta fàcil ja que, en els moments més inoportuns, els nervis permeten que l’homenet que té dins s’alliberi fent autèntics concerts de sonores flatulències.

Però un dia succeirà un fet que li canviarà la seva vida per sempre. L’Ennio troba una llibreta plena de pensaments i dibuixos que el transportaran a un món fantàstic amb llàgrimes que contenen el passat de tots nosaltres, o nens que, agafats per un ocell, emprenen el vol just després de néixer. A partir d’aleshores el nostre protagonista concentrarà les seves forces a buscar la propietària d’aquell tresor: una noia japonesa amb el nom de Kazuco.

Amb l’ajuda dels seus amics, l’Ennio viurà moments que no oblidarà mai durant la seva cerca de la Kazuco, vivint una gran història d’amor i amistat.

El que et cau dels ulls és un relat tendre i per compartir amb qualsevol que vulgui gaudir d’una lectura molt… lacrimògena. No perquè vulgui fer plorar, sinó perquè les llàgrimes sempre són importants.

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Share

Un pensament a “El que et cau dels ulls

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.