La ratonera

Títol: La ratonera
Autor: Gordon Reece
Editorial: El Aleph Editores
Col·lecció: Modernos y Clásicos
Pàgines: 288
ISBN: 978-84-7669-988-1
Preu: 17€

Hola a tots, nois i noies…

A veure, qui de vosaltres no ha llegit La ratonera? Doncs molt, molt, molt i molt malament!

És un llibret increïble. Té un punt, així en general, molt “teenager” però alhora, Gordon Reece aconsegueix crear una espècie d’atmosfera al més pur estil de Stephen King; és a dir, una por que no necessita ni sang ni vísceres, però que al cap i a la fi és por, i segons com més psicològic que plàstic.

Una mare enmig dels tràmits del divorci, gran advocada però alhora extraordinàriament covarda, decideix canviar de ciutat, de casa i una mica de tot, juntament amb la seva filla, una adolescent físicament molt poc agraciada, però especialment dotada per tot allò que tingui a veure amb l’intel·lecte.

La nena té la mala fortuna de compartir amb sa mare aquesta covardia que va més enllà de l’habitual… elles s’autoanomenen “ratolins”. És l’únic lloc on se senten segures: a la ratonera.

Troben una casa perfecte per aquesta finalitat: sense cotxes, sense veïns, sense visites inoportunes, sense, sense, sense,… però, un bon dia reben una visita tan i tan ingrata que aconseguirà que aquests ratolins surtin, finalment, de la ratonera… però amb unes ganes terribles de mossegar!

Com canvia la gent, per Déu!

Increïble!!!

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Share

2 pensaments a “La ratonera

  1. Jordi

    Doncs sí, jo tampoc l’he llegit però sembla d’alló més engrescador. Suposo que en moments de perill extrem, a tots en deu sortir el lleó que portem a dins…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.