En Klincus Escorça i la llàgrima del drac

Títol: En Klincus Escorça i la llàgrima del drac
Autor: Alessandro Gatti
Editorial: Estrella Polar
Pàgines: 160
ISBN: 978-84-9932-359-6
Preu: 9,95€

Arriba una nova col·lecció juvenil de la mà de l’Alessandro Gatti on el protagonista és un miuk que sense voler-ho arriba a una ciutat enmig d’un gran bosc que fins aleshores desconeix: Frondosa. Ell és en Klincus Escorça i serà el primer humà que visiti aquesta meravellosa ciutat.

Els habitants de Frondosa son uns éssers diminuts que han construït la seva ciutat a allò que anomenen el Bosc Gran utilitzant els arbres per instal·lar-hi les seves cases. Allí hi viuen plàcidament en l’anonimat i són democràticament governats per la reina Gemínia, acompanyada sempre del seu fidel conseller Falabàs.

En Klincus Escorça és un nen que després de quedar-se orfe és tancat als Tallers de Sir Graylock, d’on aconsegueix escapar uns anys després gràcies al seu enginy per construir una moto de neu que utilitzarà per deixar enrere el seu captiveri. És doncs aquesta nit quan una tempesta de neu farà que acabi dins del Bosc Gran fugint dels seus captors i descobreixi així Frondosa.

En aquest indret coneixerà els habitants de Frondosa i els ajudarà a aconseguir llàgrimes d’un drac per evitar que la ciutat quedi submergida en una eterna foscor.

En Klincus Escorça i la llàgrima del drac és un magnífic llibre juvenil, amb precioses il·lustracions, que ens explica el principi del que ja sembla una gran història. Amb aventures trepidants i molt d’humor, l’Alessandro Gatti ens endinsa en un món meravellós del que no en voldrem sortir.

Nosaltres, em sembla que jo ja tinc el llibre ideal per als més joves de casa… Vosaltres què en penseu?

Share

Un pensament a “En Klincus Escorça i la llàgrima del drac

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.