Gats al parc

Títol: Gats al parc
Autora: Alba Dedeu
Editorial: Proa
Col·lecció: A Tot Vent
Pàgines: 200
ISBN: 978-84-7588-217-8
Preu: 17,50€

Petits detalls dolçament esmicolats és el que regala Alba Dedeu en les set històries de Gats al parc.

Com n’és de fàcil posar-te a la pell d’una carnissera que es desperta cada dia a les 5, una vida, potser, tan diferent a la teva. Quan les paraules transmeten tant, t’endinsen amb tanta tendresa, minut per minut, tots els pensaments, sovint tant familiars. Notant així els regals que et dóna el dia a dia, valuosos segons què et reserves cada matí, per prendre un bon cafè o la sensació del vent mentre pedales.

O potser, veient el teu futur en la pell d’una dona en la seva maduresa, quan decideix fer feliç la seva filla deixant-se portar a un balneari, quan potser ella se sent com peix fora de l’aigua. Sense saber ben bé què fer, amb dubtes com la mida de la tovallola per poder tapar el seu cos, aquest que s’ha fet gran, tan diferent al que ella recorda de jove i que no se sent gaire a gust en aquest banyador ajustat.

Distraient-se intentant descobrir el dibuix que hi ha al voltant de la piscina, que ara mateix només son taques borroses a causa del seu oblit a l’hora de agafar les ulleres, imprescindibles a la seva edat.

Històries que t’acosten a la gent amb vides i creences diferents de totes les edats. Situacions que pots reconèixer o de noves que sents que estàs descobrint.

Una delícia per deixar-te portar, potser en un sofà amb música suau de fons.

Share

Un pensament a “Gats al parc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.