Vols guanyar tres llibres per Sant Jordi? És lipdubíssim!

Com que Sant Jordi és la festa grossa de la literatura, a nosaltresllegim no ens volem estar de res, per això hem organitzat un concurs la mar de xulo gràcies al qual podreu guanyar 3 llibres, els que vulgueu, del catàleg de Grup 62.

Què heu de fer per aconseguir-ho? Doncs facilíssim!

1. Mireu-vos el Lipdub (us el recodem en aquest mateix post perquè no calgui buscar massa) i digueu-nos quants autors hi reconeixeu… Feu-ho atentament, petits i grans, perquè hi ha més d’una cara una mica amagada, com a les millors pel·lícules del Hitchcock!

2. Tot seguit, contesteu aquest comentari dient el nom dels autors que hagueu conegut; quan el validem ho farem esborrant el nom dels autors però indicant quants encerts heu tingut. D’aquesta manera no donarem pistes…

3. Guanyarà el premi la persona que hagi tingut més encerts. Ens posarem en contacte amb ell/a i li enviarem els llibres que demani, sempre que estiguin en el catàleg de novetats.

Ull viu! Dilluns vinent us anunciarem qui ha guanyat els tres llibres per Sant Jordi! Animeu-vos, que us espera en Solsona, o en Murakami, o la Najat El Hachmi, o en Geronimo Stilton, o en Puyal… uf, quants de bons, eh?! No sabrem on triar!!

———————–

Només un detall, com que veig que anem bé de participació deixarem participar només 1 persona per correu, eh? així deixarem més oportunitats a tothom… en cas que hi hagi empat, el primer que les hagi encertades amb menys errors serà el guanyador.

———————–

Acabo de validar el darrer comentari, que a més ha estat el guanyador, perquè n’ha encertat 10 de 10! Crec que aquesta nosaltres deu tenir nens a casa, perquè ha encertat la part infantil i ha posat la Gemma Lienas i el Geronimo Stilton! Sí, amics, el Geronimo i el Bat Pat són autors… Jo mig us ho deia però em temo que pocs de vosaltres em vau fer cas…

Bé, us deixo amb la llista d’autors completa, perquè veieu quins eren… i quins no! Ens posarem amb contacte amb la Mireia a través del correu que va fer servir i li demanarem que triï els llibres! Felicitats i moltes gràcies a tots i totes per participar!

Gemma Lienas I&J Autor
Gerard Guix I&J Autor
Geronimo Stilton I&J Autor
Bat Pat I&J Autor
Carme Riera Edicions 62 Autor
Albert Casals Edicions 62 Autor
Najat El Hachmi Columna Autor
Martí Gironell Columna Autor
Maria Carme Roca Columna Autor
Salvador Giner Península Autor
Javier Sádaba Península Autor
Jesús Gil Vilda El Aleph Autor
Javier Zuloaga El Aleph Autor
Genís Sinca El Aleph Autor
José Maria de la Fuente Luciérnaga Autor
Jordi Cabré Proa Autor
Pilar Senpau Proa Autor
Ventura Pons Proa Autor
Xavier Guix Proa Autor
Share

11 pensaments a “Vols guanyar tres llibres per Sant Jordi? És lipdubíssim!

  1. Montserrat Brau Autor de l'entrada

    Avui he validat comentaris (Alexandra i Albert) amb noms que encara ningú no havia vist… i encara n’hi ha més! Ànims, que divendres a la nit us en diré la resposta!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.