La portentosa vida del sastre Bariloche

Títol: La portentosa vida del sastre Bariloche
Autor: Berta Jardí
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
Pàgines: 140
ISBN: 978-84-664-1342-8
Preu: 16.50 €

Si algú us explica que ha llegit una novel·la on un home desapareix de cop i volta i durant tres anys ningú en sap res d’ell, que de sobte torna i ho fa trasbalsat, que comença a relacionar-se amb gent rara, que engega un negoci opac amb nous socis misteriosos i que aquest negoci apareix un dia incendiat, el normal és que penseu que es tracta d’una novel·la negra, d’intriga, oi?

Doncs bé, a La portentosa vida del sastre Bariloche, de la barcelonina Berta Jardí, passa tot això i més, i en canvi estem davant d’una novel·la d’humor. I es que l’autora ens fa un retrat divertit, sarcàstic del senyor Anton Bariloche, un sastre elegant -dels de sempre, ja m’enteneu- que decideix canviar la seva rutina diària, donant un gir total a la vida que el porta a cometre actes veritablement ridículs i graciosos per a un senyor de la seva edat i incomprensibles pels seus antics amics i coneguts.

No entro més en detalls, Nosaltres, perquè us vull incitar a la lectura. Segur que passareu una bona estona amb un conjunt de personatges estrambòtics i de situacions inversemblants.

Share

Un pensament a “La portentosa vida del sastre Bariloche

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.