L’art de l’assassí

Títol: L’art de l’assassí
Autor: Mari Jungstedt
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica [Núm. 870]
ISBN: 978-84-6641-316-9
Pàgines: 384
PVP: 19€

Una de les millors autores escandinaves de novel·la negra ha tornat, i de quina manera! La Mari Jungstedt ens porta aquest cop la quarta entrega d’aquesta sèrie protagonitzada pel comissari Anders Kanutas. Després de Ningú no ho ha vist (vegeu Ningú no…), Ningú no ho ha sentit (vegeu En Knutas…) i Ningú no ho sabia, arriba L’art de l’assassí, una nova trama tan gèlida com les anteriors, ambientada a la ja coneguda illa de Gotland, a prop de la costa Sueca.

El cos despullat d’en Egon Wallin, important marxant d’art, apareix penjat a una important porta medieval del poble de Visby. Arrel d’aquest assassinat es comencen a destapar els secrets més ocults de la vida d’aquest home.

A mida que avança la trama el lector se n’adona que potser no ha estat un simple assassinat sinó quelcom més pervers. Un robatori que podria estar relacionat apunta a què l’assassí treballa a consciència. Quan un nou assassinat es dóna a conèixer aquest cop a Estocolm, l’equip d’en Knutas se n’adona que han d’actuar amb rapidesa.

La Mari Jungstedt ens torna a sorprendre amb uns successos entrellaçats de forma formidable, donant-nos a conèixer la mateixa informació que rep en Knutas perquè nosaltres mateixos descobrim l’assassí. I és per això que t’atrapa entre les seves pàgines fins a arribar a un final que de ben segur, us deixarà sense respiració…

Estigueu molt atents nosaltres, perquè molt aviat tindreu notícies d’una altra dama de la novel·la negra escandinava…

Share

4 pensaments a “L’art de l’assassí

  1. Màgia

    M’agrada molt aquesta autora i m’he llegit els tres anteriors, no sabia que hi havia una quarta novel·la. Me l’apunto a la llista de pendents!

  2. Elisabeth

    Màgia, doncs atenta que en breus portaré a algú a qui també hauràs llegit, segur!

    Montse, crec que és defecte professional… la ment de segons qui em fascina!

  3. Retroenllaç: L’art de l’assassí | Un racó per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.