L’atles verd maragda

Títol: L’atles verd maragda
Autor: John Stephens
Segell editorial: Estrella Polar
Col·lecció: L’Illa del Temps [Núm 59]
ISBN: 978-84-9932-420-3
Pàgines: 448
Preu: 17,95€

Si barreges una part de les Cròniques de Nàrnia, una part d’històries de mags i bruixes, nans, elfs i monstres subterranis, una part de terror gòtic i una bona dosi de bona literatura aconseguim L’atles verd maragda.

Tres germans, dues noies i un noi, són els escollits. Però, per què? Doncs això ho descobriran la Kathe, en Michael i l’Emma de cop i volta quan siguin traslladats, per enèssima vegada, a un nou orfenat. És clar que sortir d’un lloc que es diu “Llar per Orfes Impossibles i Incorregibles Edgar Allan Poe” sembla que hagi de ser una sort… encara que sigui per acabar viatjant endavant i endarrere en el temps. Encara que sigui lluitant contra monstres terribles. Encara que sigui intentant retrobar uns pares que es van veure obligats a separar-se d’ells.

Amb el doctor Pym, l’Abraham, en Gabril, l’àvia Peet, en Robbie i en Wallace viuran tot d’aventures que els canviaran el present, segur que també el futur… i potser el passat i tot!

Un llibre entretingut per compartir amb nebots, fills, cosins jovenets i fins i tot amb germans i germanes no tan jovenets. Per mi, millor que l’Oksa Pollock. Però també és cert que a mi m’agraden les novel·les gòtiques…

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Share

2 pensaments a “L’atles verd maragda

  1. Alexandra

    M’autocomento, cosa bastant lamentable, però ara, amb el temps, encara el trobo millor que quan el vaig llegir. El recomano molt. I més des que la meva neboda de 9 anys no me’l volia tornar per res…

  2. Montserrat Brau

    Alexandram el paper de les tietes en la difusió del verí de la lectura és digne d’estudi 😉
    Gràcies per fer-nos venir ganes de llegir aquest llibre fins i tot a les qui no som família, jeje!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.