Marató Ferran Torrent!

Nosaltres, a partir d’avui comencem una marató que ens fa moltíssima il·lusió!

Des d’avui iniciem la Marató Ferran Torrent, una setmana dedicada a un dels puntals de la literatura catalana actual.

És per això que començarem amb un parell de novel·les d’aquest autor, però us volem encoratjar i animar (i molt!) a fer una mica de memòria i que ens proposeu, ressenyeu, comenteu i compartiu amb tots Nosaltres quin és el vostre Torrent preferit. Quin va ser el primer? Quin us va iniciar en el món de la novel·la negra -si és el cas-?… o un llarg etcètera de “quins”!

Com que ja ho diu el nostre nom, Nosaltresllegim, volem saber: quan vosaltres llegiu Torrent, quin Torrent llegiu o heu llegit?

Volem que això sigui… un torrent de suggeriments! (i, Sr. Torrent, quan llegeixi això, disculpi aquesta mena de metàfora horrorosa! Ens ha sortit el Matías Prats que portem dins!).

Alerta, que això té premi!

Nosaltres, que la cosa pinta bé! A Columna li hem explicat això de la Marató Ferran Torrent i ens han promès que li demanarien a l’autor si podria valorar quina intervenció li agrada més. En funció de la seva tria, enviarem a l’escollit/da un Ombres en la nit dedicat per l’autor. Oi que és una bona notícia?

Doncs au! Animeu-vos, que jo tinc feina… Me’n vaig a crear-me un àlies per poder participar!

Els preferits són:
.

Cristina

Lia

Jordi Comunicadora Quim

Montserrat

Glòria

Albert

Ignasi

Share

7 pensaments a “Marató Ferran Torrent!

  1. Jordi Príncep

    Vaig conèixer l’obra literària d’en Ferran Torrent, a qui sols coneixia a través de les seves punyents intervencions radiofòniques, quan vaig llegir l’inoblidable Gràcies Per La Propina. D’ençà d’aquella lectura he esdevingut un seguidor fidel dels llibres del Tigre de Sedaví (Ferran Torrent) Aquest és el meu llibre preferit. Seguit molt de prop per Societat Limitada.

  2. Montserrat Brau Autor de l'entrada

    Jordi, moltes gràcies per l’aportació. Jo també vaig llegir “Gràcies per la propina” però em penso que no és el que més m’ha agradat (tot i que vaig riure moltíssim!)… Vull fer una mica de repassada a veure quin em desperta més bons records quan el torni a agafar. A veure si al final arribo a les mateixes conclusions que tu però a la inversa!

  3. Comunicadora

    Gràcies per la propina! A partir d’aquell moment em vaig fer fan total i he devorat tots els seus llibres. El més ambiciós Bulevard dels francesos. Però el que recomano per a passar una gran estona Ombres en la nit.

  4. Montserrat Brau Autor de l'entrada

    Comunicadora, tres no s’hi val 😉
    T’hem apuntat a Gràcies per la propina, tot i que tots “nosaltres” desitgem que el Ferran no et triï… si no denunciarem la corrupció amb la mateixa contundència que ell!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.