Mesos amb erra

Títol: Mesos amb erra
Autor: Diversos autors
Editorial: Labutxaca
Col·lecció: Labutxaca
Pàgines: 176
ISBN: 978-84-9930-213-3
Preu: 9,95€

Set contes envoltats de fulles, flors i neu que ens endinsaran en un moment concret i molt especial on podrem respirar molt de prop les vivències d’uns personatges els dies abans de Tots Sants, Nadal o l’entrada de la Primavera.

Sentint-nos protegits per un àngel el dia de la visita al cementiri a “Em semblava de seda”, o madurant i adonant-nos que la vida és injusta, tot i estar envoltats dels nostres, a “El convidat del dia d’acció de gràcies”, o amb un visitant màgic durant els dies de Nadal que ens fa veure que ja no creiem en els miracles a “Quieta nit”. Vivint la mateixa festivitat però retrocedint fins una altra època a “De viatge”.

Emocionant-nos amb històries del fred hivern a “El vell chevalier” i “Montjuïc”, per arribar finalment a sentir l’olor de les flors i els primers rajos de sol primaveral a “Felicitat”. Tota aquesta màgia en una edició de luxe, de tapa dura amb contes d’ahir i d’avui, un llibre indispensable per tenir una mica de l’essència de cada autor.

Aquests contes de tardor i d’hivern que trobareu en aquesta antologia són de Mercè Rodoreda, Truman Capote, Pere Calders, Anton P. Txékhov, Isak Dinesen, Josep Pla i Katherine Mansfield.

Un excel·lent regal per acompanyar els dies de “relax” de les vacances.

Share

Un pensament a “Mesos amb erra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.