Mucho más que cócteles

L’Albert que va “presumir” amb nosaltres de vins en set dies, ens porta una nova lectura alcohòlica… Llegiu, llegiu.

Títol: Mucho más que cócteles
Autor: Georgios Andristsos
Editorial: Salsa Books Español
Col·lecció: Salsa
Pàgines: 252
ISBN: 978-84-9659-979-6
Preu: 25,00 €

Amb un títol com aquest pot semblar tòpic afirmar que allò que es llegeix a la portada és ben cert, però ho és. Mucho más que cócteles no només ens introdueix en els diferents tipus de begudes alcohòliques i licors, també ens explica com elaborar els còctels més variats. I ho fa repassant les principals anècdotes i tècniques associades a cada còctel, permetent que traslladem el bar a casa.

Potser algú es podria preguntar si un llibre amb aquest tipus de receptes pot fer que es consumeixi menys als bars. Jo considero que no. Qui aprecia una bona beguda voldrà saber com preparar-la i tot el que l’envolta (tipus de gots, maneres de servir …), però això no significa que no vulgui beure’s un còctel preparat per professionals.

Mucho más que cócteles m’ha sorprès per la sinceritat amb la que dóna consells sobre les ressaques. De fet, al llibre s’afirma que no existeixen remeis contra aquest problema, però sí maneres d’alleugerir-ho. També aconsella beure amb moderació, recomanació que, tot i que molts poden pensar que es tracta d’una frase obligada, a mi m’ha semblat molt sincera.

Per cert sabíeu que els gots tenen 4.000 anys d’història? Coneixeu quines celebritats han envoltat la creació del dry martini o el Manhattan?

En resum: un bon llibre a l’abast de qualsevol sense necessitat de ser un expert en la matèria.

Share

Un pensament a “Mucho más que cócteles

  1. Montserrat Brau

    Albert, t’has deixat de dir que aquest llibre et converteix immediatament en l’amfitrió perfecte!!! Prepara’t per gastar la coctelera aquest estiu!! I moltes gràcies pel comentari!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.