Ser lector de Nosaltresllegim té premi…

Títol: El prodigi
Autor: Gerard Guix
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: L’Illa del Temps
Pàgines: 240
ISBN: 978-84-9932-355-8
Preu: 14,96€

Tens ganes de llegir-te El prodigi però et fa por passar per la llibreria, no fos cas que t’hi trobessis un home llop?? Doncs no t’amoïnis, te’l podem enviar a casa!!

Només cal que et facis fan del Facebook d’El prodigi, escriguis en el mur en quin personatge de ficció et faria més por transformar-te i esperis pacientment davant del mirall per constatar que el màxim que pot passar és que l’autor trobi la teva ocurrència molt divertida / interessant / simpàtica / terrorífica / qualsevol altra cosa positiva i consideri que precisament tu mereixes aquesta novel·la.

Ja ho saps, segueix El prodigi i explica’ns les teves pors… Tens una setmana de temps. Qui sap si aquest exemplar podria ser teu…

———————–

Ha guanyat la Lourdes, amb aquest text:

Lourdes Em faria por transformar-me en la Blancaneus: la seva madrastra la vol matar, per sobreviure ha de cuidar 7 nans fent-los la feina de casa. Per menjar li donen una poma enverinada. I pensant que està morta la tancan en un taüt. Quin malson!

Moltes felicitats i esperem que no et toqui mai ser portadora de pomes emmetzinades urbi et orbi! Ens posarem en contacte amb tu per enviar-te el llibre!!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.