Nosaltresllegim_la_Carme_Riera_sempre_que_podem.cat

Títol: Natura quasi morta
Autor: Carme Riera
Editorial: Edicions 62
Col·lecció:  El Balancí [Nro 650 ]
Pàgines: 256
EAN: 9788429767506
PVP: 21,00€

Oi que seria un bon domini per tenir? Segur que molts de nosaltres hi esteu d’acord! I crec que des del del comentari del llibre Nanas (vegeu El pequeño…) molts ja no us extranyaríeu si, efectivament, el domini acabés comprat!! Per aquesta raó, de fet, una de nosaltres m’ha fet saber que a final de febrer – el 24 concretament – es publica Natura quasi morta, una novel·la nova, novíssima de la Carme Riera!! La mateixa font afirma que

És una història d’intriga i misteri ambientada a la Universitat Autònoma de Barcelona. Està molt i molt bé! Enganxa moltíssim i s’ambienta a espais molt quotidians i pròxims!

Us confesso que aquesta font no és la “comunicadora”, però també mereix la meva confiança (en general, quan es mulla és perquè el llibre s’ho val!). Així doncs, ja he dit a la feina que el 24 del mes vinent estaré malalta segur i -segons com – el 25 també! Amb els bons llibres no hi ha espera, oi?

En fi, mentre no arriba el moment, ens haurem de conformar amb el vídeo i els dos primers capítols.

Share

Un pensament a “Nosaltresllegim_la_Carme_Riera_sempre_que_podem.cat

  1. comunicadora

    Doncs sí que esteu ben informats!!! Aconsello la lectura del nou llibre de la Carme per diversos motius: el primer, Carme Riera acostuma a ser solvència contrastada, per tant és un valor segur; el segon perquè la Carme ha fet una cosa diferent, ens vol sorprendre i ho aconsegueix i el tercer, perquè la sorpresa va acompanyada s’una prosa impecable que et manté enganxat al llibre fins la pàgina final. La veritat és que sempre és un privilegi llegir originals d’autors com la Carme Riera!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.